- 21.03.2024
- 0.0 Reitingas
- 507 Peržiūrų
- Aptarti
Ne, ne salotos - nors salotos man skamba kur kas rimčiau, nei mišrainė. Bet salotos - tai žali salotų lapai ir dar kokios nors žalios ar virtos daržovės. O mišrainė - tai "pamakaluoti" produktai, kuriose nėra jokių salotų lapų.
Šį kartą aprašysiu paprastą, greitai paruošiamą ir skanią mišrainę. O kadangi ją galima sumaišyti ir su majonezu, ir su aliejumi tai abu variantus - jau aprašiau. Matote, kaip greitai. Ji taip greitai ir ruošiama.
Jums reikės:
- karšto rūkymo žuvies (man skaniausia su ešeriu, bet nieko ir su jūros lydeka),
- 1 svogūno galvutė,
- 1 obuolys,
- konservuotų žirnelių,
- 5 pipirų mišinio,
- svogūno laiškų, krapų,
- aliejaus arba majonezo.
Pakepkite susmulkintą svogūną ant aliejaus, kol truputį pagels. Palikite atvėsti. Išdarinėkite rūkytą žuvį, plėšykite ją gabalėliais ir dėkite į salotinę. Suberkite žirnelius (be skysčio), sudėkite kubeliais supjaustytą obuolį ir kepintus svogūnus. Supjaustykite svogūno laiškus, krapus ir taip pat sudėkite į salotinę. Paskaninkite pipirais. Druskos į šias salotas tikrai nereikia, nes žuvis dažnai būna ir taip sūroka. O dabar, jau jums rinktis su kuo šiandiena norite jas valgyti - su majonezu ar aliejumi?
Jei salotas gaminsite su majonezu, stenkitės nepilti likusio nuo kepintų svogūnų aliejaus. Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau