Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2021 » Balandžio » 06
Over 100 fully vaccinated people in Washington state have contracted c
06.04.2021, 22:07
Over 100 fully vaccinated people in Washington state have contracted covid, showing yet again that the vaccines don’t prevent infection
The Washington State Department of Health has received over one hundred reports of covid-19 in fully vaccinated individuals. These cases were reported to epidemiologists more than two weeks after the vaccinated individuals received their second dose. Health authorities are now referring to these post vaccination covid-19 positives as “breakthrough cases.
Skaityk toliau
Be lukšto virtas kiaušinis su kuskuso salotomis ir avinžirniais
06.04.2021, 21:43
Be lukšto virtas kiaušinis su kuskuso salotomis ir avinžirniais
Kai tik yra galimybė, visada stengiuosi į savo lėkštes "pasikviest" žalią spalvą. Man visada labai gražiai ir apetitiškai atrodo. Šį kartą prie žalios spalvos atkeliavo ir kuskuso salotos su virtais kiaušiniais be lukšto. Sveikas, skanus ir sotus pasirinkimas. Išmėginkite, tai tikrai labai pasiteisinęs derinys.
Skaityk toliau
Face masks are laced with cancer-causing toxic chemicals
06.04.2021, 12:37
Face masks are laced with cancer-causing toxic chemicals

Scientists found that some face masks used by the general public are laced with toxic chemicals, including known carcinogens and environmental pollutants.

Skaityk toliau
Šiltos Žuvies Salotos Su Mangų Padažu
06.04.2021, 07:35
Šiltos žuvies salotos su mangų padažu
Jeigu mėgstate kepti ant grilio, tai turiu Jums tobulą pasiūlymą. Nors originaliame recepte šis patiekalas kaip salotos, tačiau man tai buvo sotus pagrindinis patiekalas. Tačiau palikau pavadinimą lygiai tokį, kaip radau.
Skaityk toliau