Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai
cukraus suktinukai kaip vaikystėje
08.11.2023, 20:11
"Šiek tiek kefyro, kiaušinis ir 10 minučių": cukraus suktinukai "kaip vaikystėje" (paprasta, kaip jums patinka)
Mano močiutė juos gamindavo kasdien prie arbatos! Skanūs cukraus suktinukai ant kefyro - tikras vaikystės skonis! Jie paruošiami "per vieną ar du" - taip, kaip jums patinka.
Skaityk toliau
Receptas: Paprasti naminiai plikyti sausainiai
08.11.2023, 13:47
Receptas: Paprasti naminiai plikyti sausainiai
Paprasti, bet labai puikūs ir skanūs naminiai plikyti sausainiai. Man asmeniškai tai pats pačiausias receptas, kuris per daug metų dar nėra nuvylęs.
Skaityk toliau
Savanoriškas Nekilnojamojo Turto Mokestis
27.10.2023, 07:21
Savanoriškas Nekilnojamojo Turto Mokestis

Šiuo metu daug žmonių kalba apie NT mokestį. Vieni jį pateisiną, kiti kratosi, kaip "velnias kryžiaus". Vieni, nežino kodėl, bet bando įtikinti, kad jeigu yra kitose valstybėse, tai kodėl negali būti ir Lietuvoje...

Skaityk toliau
Skanios bulvės vakarienei (receptas)
17.10.2023, 21:38
"Daviau paragauti kaimynams - dabar visi namai taip ruošia maistą": skanios bulvės vakarienei
Tai ne tik labai skanu, bet ir greita! Ne receptas, o tikras radinys. Dabar tokias bulves gaminsiu dažnai. Skani vakarienė visai šeimai. Visi kaimynai jau žino šį receptą. Dalinuosi juo ir su jumis.
Skaityk toliau
Trijų stiklinių šokoladinis pyragas (toks skanus, kad nėra žodžių)
17.10.2023, 20:54
"Be orkaitės, be maišytuvo, be svarstyklių ir vos per 15 minučių": trijų stiklinių šokoladinis pyragas (toks skanus, kad nėra žodžių)

Šiandien siūlau jums pasigaminti šokoladinį, sultingą ir įmantrų pyragą "Trys stiklinės". Jis ruošiamas be orkaitės, mikserio ir svarstyklių - viskas greitai ir lengvai. Iš produktų, kurių visada rasite šaldytuve.

Skaityk toliau
Skanūs arbatos sausainiai "Iš nieko" (greitai ir lengvai)
16.10.2023, 18:14
"1990 metais tai buvo gaminama kiekvienoje šeimoje": skanūs arbatos sausainiai "Iš nieko" (greitai ir lengvai)
Patys skaniausi ir greičiausi sausainiai arbatai! Anksčiau, 90-aisiais, jis buvo kepamas kiekvienoje šeimoje, o aš iki šiol džiaugiuosi savo giminaičiais. Jis ruošiamas paprastai ir tiesiog "iš nieko", o jo skonio neįmanoma perteikti žodžiais! Dalinuosi receptu.
Skaityk toliau
16.10.2023, 17:21
"Tiesiog sutarkavau bulves ir rezultatas mane pribloškė": bulviniai blynai su įdaru (greita ir paprasta)

Bulvinius blynus dievina visa mano šeima! Juos tiekiu ir pusryčiams, ir tiesiog užkandžiui. Juos lengva pagaminti, jie greiti ir nesudėtingi. Jie būna labai skanūs. Ne receptas, o dievo dovana! Dalinuosi juo su jumis.

Skaityk toliau
Obuolių pyragas su varškės tešla (dalinuosi receptu)
15.10.2023, 19:03
"Tokio skanumo iš varškės dar tikrai neragavote": obuolių pyragas su varškės tešla (dalinuosi receptu)

Šiandien siūlau savo naują obuolių pyrago ant varškės tešlos receptą, kuris paruošiamas greitai, paprastai, iš pačių prieinamiausių produktų ir gaunasi neįtikėtinai skanus! Jums tikrai patiks!

Skaityk toliau
Nuostabūs sausainiai arbatai
15.10.2023, 18:29
"Visi ieško šio recepto, o aš jau seniai jį taip gaminu": nuostabūs sausainiai arbatai (lengviau pagaminti nei nueiti į parduotuvę)

Lengviausias, greičiausias ir populiariausias sausainių receptas! Daug skanesni nei pirkti parduotuvėje, o pasigaminti lengviau nei nueiti į parduotuvę. Jų galite pasigaminti kiekvieną dieną! Mano šeima labai mėgsta šiuos sausainius. Dalinuosi receptu su jumis.

Skaityk toliau
Desertas mėgstantiems riešutus – pyragas su graikiniais riešutais
13.10.2023, 06:59
Desertas mėgstantiems riešutus – pyragas su graikiniais riešutais (video)
Dubenyje kiaušinius išplakite su cukrumi. Supilkite pieną, aliejų, jogurtą, vanilės ekstraktą, sudėkite smulkintus riešutus ir viską gerai išmaišykite. Skanaus!
Skaityk toliau
Paprasti, greiti ir pigūs naminiai sausainiai (receptas)
10.10.2023, 07:39
Paprasti, greiti ir pigūs naminiai sausainiai (tešlainiai)
Tokie labai paprasti naminiai sausainiai man visada primena vaikystę. Taip, čia tie, kurie yra gaminami per mėsmalę su specialiais priedais. Paieškojau šiek tiek internete ir radau, kad tokių priedų, skirtų sausainiams gaminti per mėsmalę tikrai galima lengvai pirkti, taip kad neverta liūdėti, jeigu močiutė tokio daikto jums nepaliko. Būtinai pamėginkite pasigaminti. Valgysite ir pirštelius laižysite garantuotai.
Skaityk toliau
Jolanta BLAŽYTĖ: lytinis ugdymas anksčiau ir dabar
06.10.2023, 15:41
Jolanta BLAŽYTĖ: lytinis ugdymas anksčiau ir dabar
O aš sakau, kad būdavo. Negi neprisimenate biologijos pamokų, kuriose buvo aiškinama apie žiedo sandarą? Negi neprisimenate apie tokias žiedo dalis, kaip kuokelis ir piestelė? Negi neprisimenat tos biologijos mokytojos, kuri, kukliai nuleidusi akis, mums aiškindavo, kaip kuokelis „apdulkina“ piestelę?
Skaityk toliau
Skanus naminis vištienos troškinys
03.10.2023, 22:20
Skanus naminis vištienos troškinys
Nuo vištienos nuimkite odą, supjaustykite nedideliais gabalėliais, atskirkite mėsą nuo kaulų, sudėkite ją į puodą, pasūdykite, pagardinkite pipirais, naudokite bet kokius mėgstamus prieskonius. Puodą su mėsa apie 40 minučių padėkite į šaldytuvą.
Skaityk toliau
Paprastas mamos obuolių pyragas su grietinine tešla (receptas)
03.10.2023, 07:23
Paprastas mamos obuolių pyragas su grietinine tešla

Ganėtinai paprastas bei skanus pyragas; labiausiai čia tinka antaniniai obuoliai. Iš nurodyto kiekio iškepamas pyragas per visą didelę kepimo skardą. Jei norisi storesnio tešlos sluoksnio imame mažiau obuolių, tešlos plonai nekočiojame bei formuojame mažesnį pyragą. Tikrai rekomenduoju išmėginti ir Jums šį desertą Jums šiandien. Esu visiškai tikra, kad patiks! Tad pamėginkite!

Skaityk toliau
Traškūs avižiniai dribsniai su jogurtu ir keptais vaisiais (receptas)
28.09.2023, 09:19
Traškūs avižiniai dribsniai su jogurtu ir keptais vaisiais
Itin skanus pasiūlymas Jūsų bene kiekvienos dienos pusryčiams - traškūs avižiniai dribsniais! Aš juos gaminu su šviežiais persikais ir abrikosais (tai mano kol kas labiausiai patikęs atrastas variantas), bet galite naudoti ir konservuotus. Būtinai rekomenduoju išmėginti, kai norisi kiek kitokių pusryčių nei įprastai. Esu tikra, kad neliksite nusivylę!
Skaityk toliau
Paprasti virti varškėčiai su krakmolu, be miltų ir be kiaušinių
28.09.2023, 08:29
Paprasti virti varškėčiai su krakmolu, be miltų ir be kiaušinių
Be kiaušinių ir be miltų, gali būti virti arba kepti… Paprasti, bet tuo pačiu fantastiški tobuli, jeigu mėgstate varškėčius tai šiuos su krakmolu privalu išmėginti. Gaunasi jie tikrai labai ir nuostabūs. O jiems reikia vos 4 ingredientų (ir vos 3 ingredientų, jei gaminsite ne saldų variantą). Tikrai labai rekomenduoju, išsisaugokite receptą ateičiai, nes šitaip gaminsite dar ne vieną kartą. Tad imamės darbo jau dabar.
Skaityk toliau
Kodėl valdžia viešai nebesiskiepija?
22.09.2023, 08:04
Kodėl valdžia viešai nebesiskiepija?
Žmonės jau buvo linkę pamiršti kovidą ir su juo susijusias problemas bei ribojimus, tačiau pastaruoju metu įvairūs ekspertai vėl pradėjo gąsdinti, kad jeigu dar ne rudenį, tai žiemą virusas tikrai smogs.
Skaityk toliau
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 276 277 »