21.03.2024, 09:42
Rūkytos žuvies mišrainė
Ne, ne salotos - nors salotos man skamba kur kas rimčiau, nei mišrainė. Bet salotos- tai žali salotų lapai ir dar kokios nors žalios ar virtos daržovės. O mišrainė - tai "pamakaluoti" produktai, kuriose nėra jokių salotų lapų.
Skaityk toliau
13.03.2024, 08:56
Senas, geras kiaulienos guliašas
Guliašą pateikite su bulvių ar perline koše, bei marinuotomis ar raugintomis daržovėmis. Šiltuoju metų laiku prie guliašo tiks šviežios salotos su agurkais ir ridikėliais ar pomidorai. Skanaus.
Skaityk toliau
09.03.2024, 21:24
Skanūs ploni kefyro blyneliai su skylutėmis
Blyneliai su kefyro pagrindu gaunasi labai švelnūs. Jums reikės paprasčiausių ingredientų. Ir patys blyneliai paruošiami labai paprastai. O jei į tešlą įpilsite augalinio aliejaus, jie nelips ant keptuvės. Norėdami pasigaminti kefyro blynelius, vadovaukitės receptu.
Skaityk toliau
04.03.2024, 11:18
Tinginys su riešutų sviestu
Na kas nėra ragavęs tinginio? Tikriausiai Lietuvoje jį nuo pat vaikystės valgė ir mėgavosi bene visi. Ar dažnai mėgstate jį pasigaminti ir pasilepinti šiomis dienomis? Aš vis dar tikrai labai mėgstu. Ir labai mėgstu eksperimentuoti su pačiais įvairiausiais ir kitokiais skoniais.
Skaityk toliau
27.02.2024, 15:53
Migdolinis pyragas su uogiene. Ar, žinai šį receptą?
Šiandien noriu parodyti Jums fantastišką migdolinį pyragą su trapia tešla ir aviečių uogiene. Vietoje aviečių uogienės tikriausiai galima naudoti ir kitą kiek rūgštesnę uogienę, bet tiesą pasakius, aš nesu eksperimentavusi ir mėginusi paruošti su kokia kita. Visada renkuosi savo labiausiai pamėgtą. Tikrai labai rekomenduoju pamėginti!
Skaityk toliau
25.02.2024, 20:23
Karamelinis obuolių pyragas. Ar žinai tokį receptą?
Šiam karameliniam pyragui reikėtų iš anksto išvirti kondensuotą pieną. Daugelyje receptų nurodoma naudoti Rududu, tačiau jis kepant pyragą nesikaramelizuoja taip gerai, kaip 2 valandas virtas paprastas kondensuotas pienas. Siekiant tobulumo virkite Marijampolės pieno konservų pagamintą kondensuotą pieną.
Skaityk toliau
25.02.2024, 17:11
Kondensuoto pieno keksas: paprasto kepimo receptas
Norėdami iškepti švelnų, aromatingą keksą, rinkitės kokybišką sutirštintą pieną. Nuo to priklausys pagaminto patiekalo skonis ir kokybė. Desertui gaminti sumaišykite kondensuotą pieną, kiaušinius, miltus ir raugą. Viską išmaišykite, supilkite į formą ir siųskite į orkaitę.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 202 203 » |