04.03.2024, 11:18
Tinginys su riešutų sviestu
Na kas nėra ragavęs tinginio? Tikriausiai Lietuvoje jį nuo pat vaikystės valgė ir mėgavosi bene visi. Ar dažnai mėgstate jį pasigaminti ir pasilepinti šiomis dienomis? Aš vis dar tikrai labai mėgstu. Ir labai mėgstu eksperimentuoti su pačiais įvairiausiais ir kitokiais skoniais.
Skaityk toliau
27.02.2024, 15:53
Migdolinis pyragas su uogiene. Ar, žinai šį receptą?
Šiandien noriu parodyti Jums fantastišką migdolinį pyragą su trapia tešla ir aviečių uogiene. Vietoje aviečių uogienės tikriausiai galima naudoti ir kitą kiek rūgštesnę uogienę, bet tiesą pasakius, aš nesu eksperimentavusi ir mėginusi paruošti su kokia kita. Visada renkuosi savo labiausiai pamėgtą. Tikrai labai rekomenduoju pamėginti!
Skaityk toliau
25.02.2024, 20:23
Karamelinis obuolių pyragas. Ar žinai tokį receptą?
Šiam karameliniam pyragui reikėtų iš anksto išvirti kondensuotą pieną. Daugelyje receptų nurodoma naudoti Rududu, tačiau jis kepant pyragą nesikaramelizuoja taip gerai, kaip 2 valandas virtas paprastas kondensuotas pienas. Siekiant tobulumo virkite Marijampolės pieno konservų pagamintą kondensuotą pieną.
Skaityk toliau
25.02.2024, 17:11
Kondensuoto pieno keksas: paprasto kepimo receptas
Norėdami iškepti švelnų, aromatingą keksą, rinkitės kokybišką sutirštintą pieną. Nuo to priklausys pagaminto patiekalo skonis ir kokybė. Desertui gaminti sumaišykite kondensuotą pieną, kiaušinius, miltus ir raugą. Viską išmaišykite, supilkite į formą ir siųskite į orkaitę.
Skaityk toliau
22.02.2024, 21:28
Porketa, itališkas šonines suktinis (receptas)
Turiu keletą receptų kurie lieka vis nepaskelbti. Nežinau, kas sutrukdo tai padaryti, bet tarsi tie labai geri receptai patys pasislepia arba dažnesniu atveju neturi geros nuotraukos. Ir šis atvejis ne išimtis, kai karštą porketą vis suvalgome ir lieka tik šalti jos gabaliukai.
Skaityk toliau
22.02.2024, 15:23
Naminiai raguoliai su uogiene
Ar pamenate, kaip vaikystėje džiaugdavotės mamos ar močiutės iškeptais pyragais? Skanūs naminiai raguoliai sušildydavo rankas ir pripildydavo virtuvę maloniu aromatu.
Skaityk toliau
22.02.2024, 10:46
Itin fantastiški ir sultingi mėsos kukuliai!
Šiandien noriu parodyti Jums dar vieną fantastišką būdą kaip paruošti skanius ir sultingus mėsos kukulius pomidorų padaže. Aš juos ruošiu orkaitėje ir man asmeniškai jie gaunasi bene tobuli. Paruošimas tikrai nėra sunkus, o rezultatas be galo geras. Imkite šį receptą ir garantuoju Jums, kad mėgausitės labai skania vakariene!
Skaityk toliau
17.02.2024, 21:53
Karšti patiekalai / Netikras zuikis
Norint įgyti įdomesnius skonius, šiam receptui galite naudoti įvairius priedus, tokius kaip slyvos, razinos, pistacijos ar saulėje džiovinti pomidorai. Iš tokio kiekio mėsos galima kepti vieną didelį ar keletą mažesnių zuikučių. Eksperimentuokite ir mėgaukitės skaniais pietumis arba vakariene.
Skaityk toliau
13.02.2024, 10:50
Varškėčiai, kepti keptuvėje nustebins savo skoniu
Nors dauguma per Užgavėnes gamina mielinius blynus, aš kartais prisigaminu štai tokių varškėčių, kuriuos išmokau gaminti iš savo močiutės. Paruošti juos visai paprasta, o gaunasi be galo skanūs varškėčiai. Tad jeigu ir Jūs ieškote kokių naujų idėjų ką galima dar pagaminti be mielinių blynelių, tai pasirinkite šį receptą. Nenusivilsite ne tik Jūs, bet nenusivils ir Jūsų vaikai ir kiti šeimos nariai. Jie tikrai verti visų pagyrų. Imamės gamybos!
Skaityk toliau
13.02.2024, 10:40
Skaniausi mieliniai blynai su mielėmis ir pienu
Tiesą pasakius, mielinius blynus aš pati kepu ne tik per Užgavėnes, nes jie man labai labai patinka. Šie blynai gaunasi labai skanūs, purūs ir neprisigėrę riebalų - tiesiog fantastiškai gardūs! Šių blynelių ingredientai gana panašūs į kitų, tik skiriasi pats gamybos procesas. Paskaitykite! Pats geriausias receptas. Vaikai sakė, kad tokių skanių blynų iki šiol nebuvo valgę!
Skaityk toliau
|