- 29.03.2023
- 0.0 Reitingas
- 399 Peržiūrų
- Aptarti
Slyvos bet kuriam patiekalui suteikia subtilaus skonio, o bulvių troškiniui - tikrai.
Bulvių troškinys su džiovintomis slyvomis yra labai sėkmingas skonio derinys, kurio negalima praleisti. Specializuotos svetainės "KartoFan" recepte yra mėsos, tačiau jame taip pat rašoma, kad vegetariškos virtuvės gerbėjai gali visiškai atsisakyti mėsos. Reikia atsižvelgti ir į tai - mūsų patiekalas yra savarankiškas.
Troškintos bulvės su džiovintomis slyvomis
Ingredientai:
- Bulvės - 1 kg;
- džiovintos slyvos - 150 gr;
- kiauliena - 500 gr;
- svogūnai - 2;
- morkos - 1;
- augalinis aliejus
- žolelės;
- druska, pipirai.
Paruošimas:
- Bulves nuplaukite po šiltu tekančiu vandeniu. Kiaulieną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kepkite augaliniame aliejuje kartu su džiovintomis slyvomis, kol taps auksinės spalvos.
- Bulves, svogūną ir morką supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sumaišykite, pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Sudėkite į keptuvę su mėsa ir 5 min. kepkite ant silpnos ugnies. Tuomet keptuvės turinį sudėkite į puodą storomis sienelėmis, iki pusės pripildytą karšto vandens, užvirinkite ir ant mažos ugnies troškinkite 50-60 minučių.
- Išvirusias bulves ir džiovintas slyvas apibarstykite žolelėmis ir iš karto patiekite.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau