- 19.01.2021
- 0.0 Reitingas
- 1425 Peržiūrų
- Aptarti
(Paranormal) Labai greitas bei paprastas tigrinių krevečių receptas, o skonis tikrai karališkas. Šitaip iškeptos krevetės idealiai tiks su makaronais, salotomis, duona bei troškintomis daržovėmis.
Ingredientai
- nevirtos tigrinės krevetės: 300 gramų (renkuosi šaldytas, be galvų, bet su kiautu)
- česnakas: 1-2 skiltelių
- aliejus (kepimui)
- sviestas (kepimui)
- druska
- juodieji pipirai.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia tigrines krevetes atšildome ir kuo geriau nusausiname.
2. Tuomet į keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus ir įdėkite gabaliuką sviesto.
3. Kai jau riebalai šiek tiek įkais, suberkite krevetes.
4. Iš viršaus pabarstykite druska ir kepkite, kol krevečių apačia tampa ryškios raudonos spalvos.
5. Tuomet apverskite, padruskinkite kitą pusę, pabarstykite pipirais ir sutraiškykite česnaką.
6. Krevetėms iškepus viską pamaišykite, kad česnakas iškeptų, patiekite ir skanaukite!
7. Pastebėjimas: Krevečių lukštas apsaugo jas nuo išsausėjimo bekepant. Jeigu pirksite krevetes be lukšto, būkite budrūs ir būtinai neperkepkite. Aš pati dėl šios priežasties visados naudoju iš anksto neapvirtas pilkos spalvos krevetes. Jeigu perkate rausvas krevetes - jos jau bus apvirtos.
Rekomendacija: Daugiau krevečių receptų rasite: Krevečių receptai.
Recepto Autorius Pirmiausia pavalgyk
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau