Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai | Patiekalai » 2021 » Sausio » 19

Keptuvėje keptos tigrinės krevetės su sviestu ir česnaku

Keptuvėje keptos tigrinės krevetės su sviestu ir česnaku
  • 19.01.2021
  • 0.0 Reitingas
  • 1256 Peržiūrų
  • Aptarti

(Paranormal) Labai greitas bei paprastas tigrinių krevečių receptas, o skonis tikrai karališkas. Šitaip iškeptos krevetės idealiai tiks su makaronais, salotomis, duona bei troškintomis daržovėmis.

Ingredientai

  • nevirtos tigrinės krevetės: 300 gramų (renkuosi šaldytas, be galvų, bet su kiautu)
  • česnakas: 1-2 skiltelių
  • aliejus (kepimui)
  • sviestas (kepimui)
  • druska
  • juodieji pipirai.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia tigrines krevetes atšildome ir kuo geriau nusausiname.

2. Tuomet į keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus ir įdėkite gabaliuką sviesto.

3. Kai jau riebalai šiek tiek įkais, suberkite krevetes.

4. Iš viršaus pabarstykite druska ir kepkite, kol krevečių apačia tampa ryškios raudonos spalvos.

5. Tuomet apverskite, padruskinkite kitą pusę, pabarstykite pipirais ir sutraiškykite česnaką.

6. Krevetėms iškepus viską pamaišykite, kad česnakas iškeptų, patiekite ir skanaukite!

7. Pastebėjimas: Krevečių lukštas apsaugo jas nuo išsausėjimo bekepant. Jeigu pirksite krevetes be lukšto, būkite budrūs ir būtinai neperkepkite. Aš pati dėl šios priežasties visados naudoju iš anksto neapvirtas pilkos spalvos krevetes. Jeigu perkate rausvas krevetes - jos jau bus apvirtos.

Rekomendacija: Daugiau krevečių receptų rasite: Krevečių receptai.

Recepto Autorius Pirmiausia pavalgyk

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. X(twitter) kanale.

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
27.02.2024 laikas 15:53 Receptai | Patiekalai Migdolinis pyragas su uogiene. Ar, žinai šį receptą?
Šiandien noriu parodyti Jums fantastišką migdolinį pyragą su trapia tešla ir aviečių uogiene. Vietoje aviečių uogienės tikriausiai galima naudoti ir kitą kiek rūgštesnę uogienę, bet tiesą pasakius, aš nesu eksperimentavusi ir mėgi...

Skaityti daugiau

27.02.2024 laikas 15:43 Receptai | Patiekalai Grūdėtos varškės blyneliai. Ar žinai šį receptą?
Tokius blynelius susigundžiau gaminti tik todėl, kad namie turėjau užsilikusios grūdėtosios varškės, kurios galiojimas betruko vos 2 paras. Išsirinkau ir išbandžiau šį receptą - likau labai skaniai nustebinta! Tikrai!...

Skaityti daugiau

25.02.2024 laikas 20:23 Receptai | Patiekalai Karamelinis obuolių pyragas. Ar žinai tokį receptą?

Šiam karameliniam pyragui reikėtų iš anksto išvirti kondensuotą pieną. Daugelyje receptų nurodoma naudoti Rududu, tačiau jis kepant pyragą nesikaramelizuoja taip gerai, kaip 2 valandas virtas paprastas kondensuotas pienas. Siek...

Skaityti daugiau

01.03.2024 laikas 16:24 COVID-19 ir jo vakcinos, susijusios su staigiu klausos praradimu, laikomos nepaprastąja padėtimi

Dr. Clarice Saba, otorinolaringologė iš Brazilijos, praėjus savaitei po pirmosios COVID-19 adenoviruso vakcinos dozės, staiga prarado klausą dešinėje ausyje.

Skaityti daugiau

01.03.2024 laikas 14:59 Keistų Tibeto bokštų paslaptis
XX a. pabaigoje Himalajų papėdėje buvo aptikta daug didelių bokštų, kurių kilmė iki šiol tebėra paslaptis. Dėl neprieinamos vietovės jų tyrimas yra sudėtingas.

Skaityti daugiau

29.02.2024 laikas 21:15 Ką daryti, kai skauda pilvą?
Kolitas - storosios žarnos gleivinės uždegimas, gana dažna liga, ypač vyresnio amžiaus žmonėms. Jis atsiranda dėl biocheminių reakcijų, būdingų normaliam virškinimui, sutrikimo.

Skaityti daugiau