- 26.11.2020
- 0.0 Reitingas
- 1067 Peržiūrų
- Aptarti
Labai skanūs trapūs migdoliniai sausainiai. Juos visai nesunku pasigaminti. Paskanaukite prie mėgstamos kavos arba arbatos puodelio!
Ingredientai
Sausainiams:
- miltai: 225 gramų
- migdolų miltai: 50 gramų
- sviestas: 120 gramų
- saulėgrąžų aliejus: 30 mililitrų
- cukraus pudra: 60 gramų
- kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio.
Papuošimui:
- kiaušinių baltymai: 1
- cukraus pudra: 200 gramų
- citrinos sultys: 1 arbatinio šaukštelio.
Recepto paruošimas
1. Migdoliniai sausainiai: Pirmiausia minkštą sviestą išsukame kartu su cukraus pudra bei aliejumi.
2. Tada suberiame miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir migdolų miltus. Užminkome tešlą.
3. Ši sausainių tešla itin trapi, todėl kočiojame ant gausiai pamiltuoto paviršiaus arba tiesiai ant kepimo popieriaus ir išspaudžiame norimo dydžio nedidelius sausainiukus.
4. Kepame iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių. Paliekame atvėsti kepimo skardoje.
5. Papuošimas: Glajui ingredientus išsukame šaukštu kartu iki vientisumo.
6. Dekoruojame savo sausainius pagal norus ir fantaziją. Lepinamės!
Rekomendacija: Daugiau sausainių receptų rasite: Sausainiai.
Receptas iš Skanūs kąsneliai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau