- 19.05.2023
- 0.0 Reitingas
- 1080 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai
- kiaulienos sprandinės: ~700-950 gramų
- majonezo
- morkų: 2
- svogūnų: 2
- raugintų agurkėlių: 1
- grietinės
- pomidorų padažo
- garstyčių
- mėgstamų prieskonių.
Recepto paruošimas
1. Pirmiau kiaulienos sprandinę supjausčiau juostelėmis, ištryniau prieskoniais, įdėjau porą šaukštų majonezo (naudojau "Hellman's"), išmaišiau bei pastačiau keletui valandų į šaldytuvą, kad mėsytė pasimarinuotų.
2. Po to kiaulieną apkepiau keptuvėje, dėjau paskui į puodą, užpyliau vandeniu bei troškinau. Troškinti, kol mėsa bus minkšta, vandens pilti, kad apsemtų mėsą nes troškinant nugaruoja vanduo, grietinės užteks 1 valgomo šaukšto, tomato taip pat, o miltų recepte rašo dėti 1 valgomą šaukštą. Tikrai skanus išeina guliašas.
3. Per tą laiką, kol mėsa troškinosi, apkepiau keptuvėje sutarkuotą morką bei žiedais supjaustytą svogūną, ir sudėjau į puodą su kiauliena.
4. Tuomet padariau padažą: nusėmiau šiek tiek sultinio nuo mėsos, įdėjau grietinės, pomidorų padažo bei šiek tiek garstyčių, įmaišiau vieną šaukštą miltų, kad padažas taptų tirštesnis. Supyliau ant mėsos, gerai išmaišiau.
5. Įtarkavau raugintą agurkėlį bei dar šiek tiek patroškinau.
6. Patiekiau ir visa šeima skanavome!
7. Rekomendacija: Daugiau guliašų receptų rasite: Guliašo receptai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau