- 28.09.2023
- 0.0 Reitingas
- 642 Peržiūros
- Aptarti
Itin skanus pasiūlymas Jūsų bene kiekvienos dienos pusryčiams - traškūs avižiniai dribsniais! Aš juos gaminu su šviežiais persikais ir abrikosais (tai mano kol kas labiausiai patikęs atrastas variantas), bet galite naudoti ir konservuotus. Būtinai rekomenduoju išmėginti, kai norisi kiek kitokių pusryčių nei įprastai. Esu tikra, kad neliksite nusivylę!
Ingredientai
- avižinių dribsnių: 1 stiklinės
- sviesto: 50 gramų
- cukraus: 1 valgomojo šaukšto
- slyvų: 2-3
- persikų: 2-3
- abrikosų: 3
- lazdyno riešutų: 1 saujos
- natūralaus jogurto: 1 stiklinės
- vanilinio cukraus: 1 valgomojo šaukšto.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia vaisius supjaustykite stambiais kubeliais ir sudėkite į kepimo formą.
2. Ant vaisių suberkite avižinius dribsnius, kapotus riešutus ir užpikite trupučiu sulčių nuo konservuotų vaisių (arba tiesiog vandens).
3. Kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.
4. Po to išimkite kepimo formą iš orkaitės, užpilkite lydytu sviestu, pabarstykite ant viršaus cukrumi ir vėl dėkite 10 minučių į orkaitę, kad susidarytų traški karamelizuota plutelė.
5. Jogurtą pagardinkite vaniliniu cukrumi.
6. Dėkite į lėkštę traškius dribsnius su vaisiais ir užpilkite jogurtu.
7. Patiekite ir skanaukite!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau