- 05.04.2021
- 0.0 Reitingas
- 909 Peržiūrų
- Aptarti
Rytus yra rekomenduojama pradėti subalansuotais pusryčiais. Avižines košes galima pagardinti kuo tik patinka, o ir paruošimui nesugaišite daug laiko. Šį kartą mano ir mano vaikų labai pamiltas variantas, kuris dar niekada nėra nuvylęs. Pamėginkite ir Jūs.
Ingredientai
- viso grūdo avižiniai dribsniai: 50 gramų
- vanduo: 150 mililitrų
- kiaušiniai: 1
- pasirinktinai mėgstami vaisiais uogos ir panašiai (bananų, kivių, gojų uogų, chia sėklų, šaldytų šilauogių)
- klevų arba agavų sirupas (tinka ir medus).
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia prikaistuvyje užverdame 150 ml vandens, suberiame avižinius dribsnius ir ant mažos kaitros verdame 3 minutes.
2. Tada supilame išplaktą kiaušinį, labai gerai išmaišome, pakaitiname trumpai ir išjungiame kaitrą.
3. Uždengiame dangčiu ir paliekame brinkti dar 3 minutes.
4. Po to avižinius dribsnius dedame į dubenėlį, pagardiname vaisiais, uogomis, sirupu arba medumi. Lepinamės!
5. Rekomendacija: Daugiau avižinių dribsnių košių receptų rasite: Avižinių dribsnių košės.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau