- 24.06.2020
- 0.0 Reitingas
- 2141 Peržiūr
- Aptarti
Ingredientai:
250 ml. šilto vandens;
7 g. sausų mielių;
390 g. miltų;
1 v.š. alyvuogių aliejaus;
30 g. natūralaus jogurto;
žiupsnis druskos;
400 g. šaldytų špinatų;
1 svogūnas;
200 g. fetos sūrio;
100 g. mocarelos sūrio;
1 a.š. česnakų miltelių;
1 a.š. čili pipirų.
Gaminimas:
1. Mieles supilkite į dubenį su šiltu vandeniu, išmaišykite ir palikite bent 10 minučių pastovėti.
2. Į didelį indą berkite miltus, druską, pilkite aliejų, jogurtą, vandenį su mielėmis ir viską labai gerai išmaišykite iki vientisos tekstūros tešlos.
3. Indą su tešla uždenkite maistine plėvele ir palikite stovėti, kol pakils dvigubai.
4. Paruoškite įdarą. Į dubenį dėkite smulkintus špinatus, fetą, tarkuotą mocarelos sūrį, suberkite prieskonius ir išmaišykite.
5. Iškilusią tešlą gerai išminkykite ir padalinkite į šešias lygias dalis.
6. Kiekvieną tešlos gabaliuką iškočiokite iki kvadratinės (apie 25 cm.) formos.
7. Į tešlos vidurį dėkite paruošto įdaro, tolygiai paskirstykite ir užlankstykite papločio kraštus.
8. Paplotėlius kepkite ant įkaitinto aliejaus iš abiejų pusių po kelias minutes, kol gražiai apskrus. Prieš patiekiant – supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau