Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Sausio » 2

Per protestus Kolumbijoje iš kelių protestuotojų galvų rūko dūmai

Prieš kelias dienas socialiniuose tinkluose ir forumuose pasirodė nuotraukų, tariamai darytų per protestus Kolumbijoje. Nuotraukoje matomas vyriškis, kuriam iš galvos veržiasi dūmai:

konspirologija, nepaaiškinama, anomalijos, Kolumbija

Kadangi niekas anksčiau nebuvo matęs nieko panašaus, visi sutarė, kad čia daug fotošopo, nes taip nebūna. Tačiau po kurio laiko forumuose buvo paskelbtas vaizdo įrašas:

 

 

Taigi yra bent du klipai ir tai neatrodo labai panašu į specialiuosius efektus. Natūraliai kyla klausimas: kas tai buvo?

Pirmiausia pagalvojate, kad protestuotojui į galvą pataikė dūminė granata. Ji įstrigo kaukolėje ir išsiskleidė. Tačiau šis paaiškinimas galėjo būti viename klipe, o yra du klipai, juose rūko visiškai skirtingi žmonės. Tikimybė, kad granatos buvo paleistos į akis keliems protestuotojams vienu metu, yra labai maža. 

Antrasis paaiškinimas - vyriausybė naudoja kokį nors naują stebuklingą ginklą, pavyzdžiui, nukreiptą ultragarsą, šilumos spindulius ir pan. Kariniuose leidiniuose rašoma, kad tokie ginklai jau seniai išbandyti, o nukreiptas spindulys į priešo kario galvą gali paversti veikiančia mikrobangų krosnele. Gali būti, kad Kolumbijoje kažkas panašaus buvo panaudota mitingui išsklaidyti. 

Trečią versiją siūlo prieš vaksimilizaciją nusiteikę žmonės, teigdami, kad dieną prieš tai, kai šie žmonės gavo palaimintą skiepą, vyriausybė įjungė 5G bokštus, grafenas įkaito ir jų smegenys sudegė. Dabar su protestais visada bus taip: paspaudi mygtuką ir protestas išsisklaido. 

Grafeno versija, žinoma, įmanoma, bet, mūsų nuomone, mažai tikėtina. Kolumbijoje skiepijimų skaičius yra labai mažas, tai pirma. Antra, pirmiausia gydomi žemo rango viršininkai, policija, įstatymų besilaikantys piliečiai ir pan. Šie žmonės niekada neateina protestuoti. Todėl labai sunku įsivaizduoti pro-vax šalininką, kuris paėmė į rankas lazdą ir bėgo kelti teisių. 

Nors, žinoma, pastaruoju metu žmonės daro gana keistus dalykus:

Apskritai dar per anksti daryti išvadas iš vieno atvejo, tačiau galima tvirtai pasakyti, kad folijos kepurės dabar tampa ne tik kalbos figūra, bet ir būtinu namų apyvokos daiktu. Dar geriau, koks nors artefaktas, senovinis narų šalmas, kad būtų garantuotas skydas.

Laikai, į kuriuos įžengė pasaulis, yra labai keistoki, ir tikėtina, kad netrukus pamatysime dar daugiau panašių įvykių, todėl būkite atidūs. 

O, ką jūs manote? Kas tai? Pasidalinkite komentaruose. Registruokitės per telegram.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.06.2019 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su bulvių įdaru
Keptuvėje kepti pyragėliai su bulvių įdaru. Skanaus!

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti varškės blynus

Gaminame. Varškės blynai Į dubenį dedame varškę, mušame kiaušinius, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir išmaišome. Pilame kefyrą, beriame nubrauktą šaukštelį sodos, dalimis dedame miltus ir užmaišome blynų tešlą.

...

Skaityti daugiau

30.11.2019 laikas 18:36 Receptai – Patiekalai Geriausia bandelių tešla. Kaip ją pagaminti?
Mano šeima mėgsta kepti bandeles. Jų paruošimui naudoją specialią tešlą. Ji gaminama iš dviejų komponentų: tešlos ir mielių mišinio. Norėdami pasigaminti mielių mišinį reikia 50 ml vandens ir vieno arbatinio šaukštelio cukraus....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.04.2024 laikas 21:39 Finansinis horoskopas 2024 m. balandžio 29 d. - gegužės 5 d. savaitei
Visą savaitę lėtoji planeta - Plutonas yra stacionarumo fazėje, pereinančioje į retro judėjimą, kuris sustiprina transformacijos procesus pasaulio bendruomenėje

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau