Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Vasario » 18

"Sąmokslo teorija" tampa realybe: CDC pripažįsta, kad PGR testai buvo naudojami DNR surinkti be sutikimo

Dar viena plačiai išjuokta "sąmokslo teorija" tapo realybe po to, kai trečiadienį CDC tviteryje paskelbė nerimą keliančią žinutę, kurioje pagaliau pripažino, kad Covid-19 PGR testai buvo siunčiami į laboratorijas "genomo sekos nustatymui" be sutikimo ar kompensacijos.

Genomo sekos nustatymas - tai procesas, naudojamas virusų genetinei sandarai analizuoti. Trumpai tariant, jei atlikote PGR nosies tepinėlį, yra tikimybė, kad jūsų genetinė medžiaga buvo nusiųsta į laboratoriją, greičiausiai už Jungtinių Valstijų ribų, ir panaudota nuo jūsų nepriklausančiais tikslais.

"Jo [PGR testus] naudoja mokslininkai visame pasaulyje, kad galėtų stebėti SARS-CoV-2 variantų atsiradimą", - vaizdo įraše teigė CDC.

CDC pranešimas sukėlė pasipiktinimą ir rimtų klausimų dėl žmogaus DNR privatumo.

Žmonės trečiadienį socialiniame tinkle "Twitter" ėmė abejoti CDC motyvais, teigdami, kad žmonių DNR imama be jų sutikimo.

Atstovė Marjorie Taylor Greene (R-GA) socialiniame tinkle "Twitter" parašė: "Ar @CDCgov gavo žmonių leidimą imti jų DNR?".

Daugelis kitų žmonių pasinaudojo šia naujiena ir teigė, kad "sąmokslo teorijos", susijusios su vyriausybiniu DNR paėmimu, yra teisingos.

"OMG jie prisipažįsta, kad pavogė jūsų DNR, naudodami nosies tamponus, ir dabar ji naudojama laboratorijose genomo sekos tyrimams", - socialiniame tinkle "Twitter" rašė @USRising1776. "Dar viena "sąmokslo teorija", kuri buvo 1000 proc. teisinga. Klasės ieškinys ten dėl laboratorijų, naudojančių jūsų genus be jūsų sutikimo ar kompensacijos, paėmimo".

JAV vyriausybė jau daugelį metų renka DNR. 2012 m. žurnale "Atlantic" išspausdintame informatyviame straipsnyje rašoma, kad vyriausybė renka ir iššifruoja pasaulio lyderių DNR:

"JAV vyriausybė slapta renka pasaulio lyderių DNR ir, kaip pranešama, saugo Barako Obamos DNR. Iššifravus šiuos genetinius brėžinius galima gauti kompromituojančios informacijos. Netolimoje ateityje jie gali suteikti ir kai ką daugiau - pagrindą sukurti individualizuotus biologinius ginklus, kurie galėtų nužudyti prezidentą ir nepalikti jokių pėdsakų."

Praėjusią savaitę Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas atsisakė duoti sutikimą atlikti PGR tyrimą Rusijoje, kaip pranešama, baimindamasis perduoti savo DNR Rusijai.

Tačiau, pasak Harvardo epidemiologijos ir mitybos profesoriaus Alberto Ascherio (Albert Ascherio), paprasti piliečiai neturėtų nerimauti dėl to, kad vyriausybė perims jų genetinę medžiagą. Pasak A. Ascherio, mokslininkai tiesiog analizuoja Kovid-19 viruso seką, ieškodami tokių variantų kaip Delta ir Omicron, ir jų nedomina jūsų DNR.

Ascherio sako, kad genomo sekos nustatymui naudojami PGR testai padeda atskirti įprastus viruso variantus, o ne žmogaus DNR.

Tačiau Ascherio neneigė, kad vyriausybė perėmė jūsų genetinės medžiagos kontrolę be sutikimo ar kompensacijos.

"PGR testais paprastai sekvenuojamas ne visas genomas, o tik atrinkti segmentai / genai, kurie yra svarbesni norint atskirti labiausiai paplitusius variantus", - "Newsweek" sakė Ascherio. "Tačiau galima atlikti visą sekos nustatymą ir tai daroma mokslinių tyrimų tikslais, siekiant nustatyti ryšį tarp skirtingų variantų, naujų variantų atsiradimą."

Newsweek pranešimas: Nors gali būti tikimybė, kad žmogaus DNR bus sekvenuota, Ascherio sako, kad tai mažai tikėtina.

"Nėra būtinybės tirti žmogaus DNR, bet, žinoma, ji bus ant tampono, todėl gali būti ištirta, dėl ko žmonės tikriausiai gali nerimauti, jei juos apima [konspiracinė] nuotaika", - sakė Ascherio.

Teisės profesorius ir buvęs vyriausiasis Baltųjų rūmų etikos teisininkas Ričardas Painteris (Richard Painter) sako, kad nemato problemos dėl viruso genomo sekos nustatymo, nes žmogaus DNR nebus renkama. Jei CDC sektų, kaip iš kiekvieno žmogaus DNR nustatomi variantai, kiltų privatumo problemų.

"Jie paima teigiamą testą ir nori pažvelgti į atmainas, kad pamatytų, ką turime", - sakė Painteris "Newsweek". "Ir tai yra tik viruso DNR. Koks privatumo interesas yra susijęs su viruso DNR? Viskas, ką jie gali padaryti, kad ištirtų viruso DNR ir padėtų išspręsti šios pandemijos problemą, jie turėtų tai padaryti."

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.12.2019 laikas 22:46 Receptai – Patiekalai Varškės Pyragas - Rumunų Skanėstas

Pieną sumaišyti su aliejumi, cukrumi ir kaitinti ant silpnos ugnies iki užvirimo. Tada palikti atvėsti. Tuomet sudėti likusius tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkyti. Gautą tešlą padalyti į 2 dalis. Vieną jų iškočioti i...

Skaityti daugiau

15.11.2017 laikas 11:19 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (čiobrelis, šalpusnis, tubė)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: čiobrelis, šalpusnio lapai, tubė.

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 09:04 Receptai – Patiekalai Ajeras gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Ajerų šaknų miltelių.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau