Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistinės Būtybės » 2022 » Liepos » 13

Blyškus humanoidas pastebėtas vaizdo kameros įraše

Socialinėje žiniasklaidoje paplito vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota Kentukio valstijoje (JAV) vaizdo kameromis užfiksuota keista blyški humanoidinė būtybė.

Vaizdo įrašą 2022 m. liepos 5 d. "Facebook" pirmą kartą paskelbė vyras, vardu Douglas Windsor McLoney III. Jis rašė, kad tai buvo užfiksuota stebėjimo kamera kažkur Morehede, Raudonosios upės įlankos rajone Kentukio valstijoje. 

Vaizdo įrašo kokybė yra labai prasta, o internete paskelbta medžiaga atrodo taip, tarsi būtų nufilmuota telefonu iš kompiuterio ekrano, todėl yra dar labiau neryški.

Vaizdo įraše matoma balkšva figūra, panaši į labai liesą žmogų, kuri keistai juda šalia automobilio netoli kažkokio statinio. Figūra juda pusiau sulenktomis kojomis ir pritūpusi.

"Jis juda ne kaip žmogus. Jis juda beveik taip, tarsi jo girnelės būtų ištiesintos atgal. Jis man primena Golumą iš "Žiedų valdovo". Paskutiniame kadre matyti šonkauliai ir didele dalimi jo skeleto kaulai", - rašo vaizdo įrašo autorius.

Kai kurie komentatoriai teigia, kad ši figūra panaši į garsiuosius "blyškius šliaužykus" iš amerikiečių miesto legendų ir šiuolaikinių interneto gąsdinimų istorijų, dar vadinamus Pale Crawler.

humanoidas, monstras, būtybė, Kentukis, Pale Crawler

Kiti teigė, kad nuotraukoje matyti įprastas įsilaužėlis, vilkintis prigludusį kostiumą ir tikriausiai tik labai lieso kūno sudėjimo. Kiti žmonės manė, kad įsilaužėlis tiesiog bandė pabėgti, galbūt norėdamas pavogti automobilį arba įsilaužti į namą.

Taip pat buvo spėliojama, kad vaizdo įraše užfiksuotas neįgalus senukas, narkomanas arba psichikos ligonis.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuospaudoms gydyti

Nuospaudos liaudies medicinoje, Nuospaudos, Vaistažolių mišiniai nuospaudoms gydyti, receptai nuospaudoms gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uog...

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 06:21 Receptai – Patiekalai Varškės ir uogų vyniotinis, kas nori sulieknėti, ar tiesiog prižiūrintiems savo figūrą!
Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ir t.t. – įdaro...

Skaityti daugiau

18.09.2018 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo gripo
Gripas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo gripo, gripas, gripo gydymas, gripo receptai, vaistažolės gripui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau