Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 13

Venesueloje suimta daugiau amerikiečių: Valstybės departamentas

JAV žiniasklaida ir Valstybės departamentas pranešė, kad Venesuela pastaraisiais mėnesiais sulaikė tris amerikiečius už neteisėtą atvykimą į šalį.

Nei Vašingtonas, nei Karakasas nepateikė nei sulaikytųjų pavardžių, nei konkrečių duomenų apie juos, nes abi šalys stengiasi užmegzti tam tikrus ryšius, nors jų santykiai jau kelerius metus yra įšaldyti.

"Galime patvirtinti, kad šių metų sausio ir kovo mėnesiais Venesueloje buvo sulaikyti JAV piliečiai", - sakoma Valstybės departamento atstovo spaudai elektroniniu paštu atsiųstame pareiškime.

"Rimtai vertiname savo įsipareigojimą padėti JAV piliečiams užsienyje. Dėl privatumo sumetimų daugiau komentarų neturime".

JAV žiniasklaida pranešė, kad sausio mėn. buvo suimtas vienas vyras, o kovo mėn.

Šie trys asmenys papildė aštuonis amerikiečius, apie kuriuos jau žinoma, kad juos laiko prezidento Nicolas Maduro vyriausybė.

Kiti du amerikiečiai buvo paleisti kovo mėn.

Vašingtonas nuo 2019 m. nepripažįsta N. Maduro teisėtu Venesuelos prezidentu, teigdamas, kad jo perrinkimas praėjusiais metais buvo nesąžiningas.

Tačiau prezidento Joe Bideno administracija siekė pradėti bendrauti ir bendradarbiauti tam tikrais klausimais, taip pat padėti skatinti vyriausybės ir opozicijos derybas.

Birželio pabaigoje į šalį atvyko JAV delegacija, daugiausia dėmesio skyrusi JAV piliečių gerovei, ir tai buvo antroji tokia kelionė šiais metais.

AFP

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.06.2019 laikas 21:37 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

30.06.2019 laikas 09:33 Receptai – Patiekalai Keptuvėje kepti kiaulienos šonkauliukai
Labai paprastas kiaulienos šonkauliukų receptas. Kiaulienos šonkauliukai labai skanūs patiekti su virtomis bulvėmis ir mėgstamomis daržovių salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

03.07.2019 laikas 21:08 Receptai – Patiekalai Naminė „daktariška“ dešra. Kaip ją pasigaminti?
Virtą česnakinę dešrą pasigaminti labai paprasta ir tam nereikia specialių įrankių. Išsamesnę informacija apie dešros gamybą galite pamatyti toliau pateiktame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau