Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Rugpjūčio » 16

Anne Heche prieš mirtį ketino demaskuoti Holivudo pedofilų tinklą

Praėjusią savaitę pasaulį apskriejo žinia apie tragišką Anne Heche mirtį. Holivudo aktorė praėjusią savaitę Los Andžele pateko į sunkią autoavariją. Pagrindinė žiniasklaida pranešė, kad ji patyrė sunkią smegenų traumą ir pateko į komą.

Netrukus buvo paskelbta, kad nesitikima, jog ji išgyvens, o jos šeima svarsto organų donorystės galimybę, kaip ji norėjo visą gyvenimą....

Po kelių dienų gydytojai paskelbė, kad Heche ištiko smegenų mirtis, o penktadienį 53 metų moteris buvo paskelbta mirusia pagal Kalifornijos įstatymus.

Ieškant galimų jos organų recipientų, aktorės gyvybė buvo palaikoma prie gyvybę palaikančių aparatų, o suradus recipientus, rugpjūčio 15 d. jos gyvybę palaikantys aparatai buvo išjungti.

Tačiau tai dar ne visa istorija. Tai toli gražu ne viskas. Anne Heche baigė kurti naują filmą, kuris Holivudo valdžiai yra pernelyg arti namų - filmą apie prekybą vaikais dėl sekso.

Ji sulaukė daugybės įspėjimų, kuriuose buvo raginama nutraukti darbą prie filmo. Tačiau ji į tai nekreipė dėmesio. Anne Heche visada garsėjo savo drąsa, todėl prisiekė užbaigti filmą iki galo.

Tačiau prieš aptardami projektą, prie kurio Anne Heche dirbo savo mirties metu, turime aptarti jos mirties priežastį. Nes su šia mirtimi susiję daugiau nei keli dalykai. Įžymybių mirtys dažnai būna keistos, tačiau Anne Heche mirtis yra viena iš tų, kurios amžius nepamiršime.

Pirmiausia pažvelkime į vaizdo įrašą, kurį nelaimės dieną rodė pagrindinės žiniasklaidos priemonės.

Žiniasklaida paskelbė, kad A. Heche patyrė smegenų mirtį, tačiau į viešumą ėmė sklisti nepatogūs faktai. Visų pirma, Heche kovojo dėl savo gyvybės, bandydama išlipti iš lavono maišo.

Antra, Anne Heche kalbėjosi su ugniagesiais, kai ją gelbėjo. Vargu ar tai reikia aiškinti, bet smegenų mirtimi mirę žmonės nekalba.

O sprendžiant iš to, kaip elgėsi ugniagesiai, daugelis žmonių apskritai netiki, kad jie buvo ugniagesiai. Atkreipkite dėmesį į šį vaizdo įrašą. Anne Heche buvo visiškai uždengta, tarsi būtų mirusi. Ugniagesiai ją išnešė į vieną iš savo automobilių, o ne medikai į greitosios pagalbos automobilį.

Tragiška, siaubinga ir keista. Ir yra tiek daug klausimų, reikalaujančių atsakymų.

Pirmieji du klausimai yra teisėti paklausimai. Kodėl ji buvo įdėta į lavono maišą dar būdama gyva? Kodėl ji buvo pargriauta ant žemės ir suvaržyta, vos tik pabandė atsisėsti?

Tačiau nepaisant to, ar manote, kad tai buvo teisingas protokolas elgiantis su tariamai smegenų mirtimi pasibaigusių nudegimų auka, apžvelkime kelių kitų asmenų, kurie pasisakė prieš prekybą vaikais ir elitinę pedofiliją, likimus.

Holivudo aktorius Izaokas Kappis (Isaac Kappy), išgarsėjęs tuo, kad atvirai pasisakė prieš Holivudo pedofiliją ir satanistinį ritualinį išnaudojimą, buvo rastas negyvas Arizonoje, būdamas 42 metų. Prieš mirtį I. Kappy pateikė sprogstamus kaltinimus Holivudo žvaigždėms, įskaitant Steveną Spielbergą (Steven Spielberg), Tomą Hanksą (Tom Hanks) ir Sethą Greeną (Seth Green), kaltindamas juos piktnaudžiavimu pedofilija. Jis taip pat sakė, kad niekada nenusižudytų.

Paulas Walkeris (Paul Walker), kuris taip pat žuvo įtartinoje autoavarijoje, kaip ir Anne Heche, tariamai buvo gavęs informacijos apie elitinę pedofiliją, tačiau valdžia jį nutildė.

Chrisas Cornellas (Chris Cornell) taip pat buvo rastas miręs įtartinomis aplinkybėmis ir taip pat buvo teigiama, kad jis dirbo prie sprogstamosios informacijos apie prekybą vaikais.

Kaip ir jo geras draugas Chesteris Benningtonas (Chester Bennington), kurio mirtis sukrėtė pasaulį.

Ir Avicii, superžvaigždė didžėjus, kuris išleido nerimą keliantį muzikinį vaizdo klipą, kurį jo leidybinė kompanija paskelbė "komercine savižudybe" ir kuriame jis suvaidino suaugusią vaikų sekso aukos versiją. Paskutinėje vaizdo klipo scenoje pasirodė politikas, ant kurio odos buvo užrašytas žodis "pedofilas". Ką Avicii žinojo ir ką buvo ruošiamasi atskleisti masėms? Jis buvo rastas negyvas būdamas 27 metų, todėl to niekada nesužinosime.

Su elitine pedofilija susijusių įžymybių, kurios mirė staiga ir įtartinai, sąrašas tęsiasi ir tęsiasi.

Tragiška, kad jų gretas papildė Anne Heche. Ir ji su jais turėjo vieną didelį bendrą bruožą. Vaikystėje ji nukentėjo nuo pedofilo rankos ir buvo pasiryžusi apsaugoti vaikus nuo tokio pat likimo, koks ją ištiko jaunystėje.

Vaikystėje Heche buvo seksualiai išnaudojama savo tėvo pedofilo. Šią informaciją Heche atskleidė 2001 m. parašytuose atvirai nuoširdžiuose memuaruose "Vadinkite mane beprote".

Jis mane prievartavo... glamonėjo, tampė mane po keturis ir mylėjosi su manimi, - rašė Heche.

konspirologija, pasaulis, žmonės, Anne Heche

2001 m. lapkritį duodama interviu laikraščiui "The Advocate" Heche taip pat kalbėjo apie savo vaikystę: "Mano tėvas buvo šizofrenikas. Jis gyveno du pilnaverčius gyvenimus: vieną kaip heteroseksualus vyras, vadovavęs chorui ir turėjęs šeimą, ir kitą, kuris išėjo. Mes nežinojome, ką jis veikė, iki tol, kol po daugelio metų".

Kai Heche buvo 13 metų, 1983 m. jis tapo vienu iš pirmųjų žmonių Amerikoje, mirusių nuo AIDS, ir paliko šeimą be pinigų bei benamių.

Aukos gali rinktis vieną iš dviejų būdų. Jie patys tampa nusikaltėliais. Arba jos gali atmesti blogį. Užuot leidusi vaikystei palaužti savo dvasią, Heche pasižadėjo savo laiką Žemėje išnaudoti tam, kad padarytų ją geresne vieta kitiems.

Todėl ji buvo pasiryžusi baigti filmuoti filmą "Mergaitė 13-ame kambaryje" - vaidybinį filmą, kuris, kaip tikėjosi Heche, paskatins mases vartoti raudoną piliulę ir pažadins jas suvokti labai nerimą keliančią elitinės pedofilijos tikrovę.

Pagrindinės žiniasklaidos priemonės praneša, kad filmas vis dėlto bus išleistas. Tačiau artimi Heche draugai atskleidė, kad ji kovojo su studija, siekdama užtikrinti, kad nebūtų išleista sušvelninta versija.

Todėl jos mirties būdas kelia didelių įtarimų.

Atrodo, kad pavieniai autoįvykiai yra vienas iš būdų, kaip elitas užčiaupia ramybės drumstėjus. Kaip ir Anne Heche, žurnalistas Michaelas Hastingsas (Michael Hastings) 2013 m. žuvo po to, kai jo automobilis tiesioje Los Andželo gatvėje staiga padidino greitį, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį, sprogimo metu žuvo.

Tą pačią dieną Hastingsas, prieš parašydamas lemtingus paskutinius žodžius, elektroniniu paštu išsiuntė savo redaktoriams įspėjimą, kad federaliniai pareigūnai apklausia jo draugus ir šeimą: Hastingsas ištarė: "Turiu svarbią istoriją ir turiu šiek tiek atsitraukti nuo radijos."

konspirologija, pasaulis, žmonės, Anne Heche

2013 m. Michaelo Hastingso mirtinos automobilio avarijos aplinkybės bauginamai panašios į CŽV instrukcijas dėl slaptų žmogžudysčių organizavimo "įsilaužiant į automobilius", teigiama "WikiLeaks" nutekintuose visiškai slaptuose žvalgybos dokumentuose.

Aštriai kritikavęs B. Obamos administracijos perteklinį Amerikos piliečių šnipinėjimą, M. Hastingsas prieš mirtį buvo tapęs CŽV koziriu, skelbė bebaimius straipsnius pagrindiniuose leidiniuose ir grasino CŽV direktoriui Džonui Brennanui (John Brennan) sukrečiančiu demaskavimu.

Baimė, kad žurnalistas buvo nužudytas, pasiekė piką, kai kovos su terorizmu ekspertas Ričardas A. Klarkas (Richard A. Clarke) mirtiną avariją apibūdino kaip "atitinkančią automobilio kibernetinę ataką".

Tačiau didžioji žiniasklaida greitai atmetė šį teiginį kaip sąmokslo teoriją. Mintis, kad CŽV galėjo įsilaužti į automobilį ir panaudoti jį kaip žudymo ginklą slaptam priešo nužudymui, buvo per daug įdomi, kad būtų galima ja susižavėti.

Tas pats dabar vyksta su visais, kurie drįsta suabejoti keista Anne Heche mirtimi. Pagrindinė žiniasklaida, faktų tikrintojai ir didžiosios technologijos dirba viršvalandžius, kad užkirstų kelią diskusijoms ir apribotų mūsų žodžio laisvę.

Tačiau mes privalome Anne Heche paklausti, ar ji buvo nutildyta dėl savo pažiūrų.

Būdama sėkminga ir populiari Holivudo viešnia, kurią socialinėje žiniasklaidoje seka milijonai žmonių visame pasaulyje, moteris, kuri atsisakė būti auka, turėjo išskirtinę galimybę raudonomis piliulėmis užkrėsti mases.

Ar Anne Heche buvo nužudyta kaip princesė Diana?

ŽIŪRĖTI:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.09.2018 laikas 08:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gerklės gydymui

Gerklės ligos liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gerklės gydymui, gerklės ligos, gerklė, gerklės gydymas, gerklės skausmas, receptai gerklei, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (beržo, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: beržo lapų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

19.08.2019 laikas 08:29 Receptai – Patiekalai Organizmo draugės – gervuogės
Dabar miškuose gausu įvairių uogų, taip pat ir gervuogių. Jos ne tik skanios, bet ir turi daug naudingų medžiagų. Be to, vartojamos kaip vaistas įvairioms ligoms gydyti. Gervuogėmis gardinami įvairūs desertai, kepiniai ir kokteili...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
30.04.2024 laikas 15:23 "AstraZeneca" gali sumokėti 255 mln. svarų sterlingų už "nekokybišką" vakciną "Covid", gali sukelti retą šalutinį kraujo krešulių poveikį

Kompanijai "AstraZeneca" gali tekti sumokėti iki 255 mln. svarų sterlingų kompensaciją, nes buvo nustatyta, kad jos vakcina "Covid" sukelia labai retą šalutinį kraujo krešulių poveikį, pranešė "DailyMail".

...

Skaityti daugiau

30.04.2024 laikas 09:35 Žmonės, kurie atmetė nuodingus depopuliacijos švirkštus, dabar priversti rūpintis naiviomis masėmis, kurios tuos švirkštus priėmė
Kai pandemijos įkarštyje masėms buvo pradėti leisti eksperimentiniai COVID-19 skiepai, daugelis žmonių labai nenoriai leidosi skiepijami nepatikrintomis vakcinomis. Kai kurie vėliau pasidavė bendraamžių spaudimui dėl viešų kampanijų, gėdinančių juos,...

Skaityti daugiau

30.04.2024 laikas 09:17 STUDIJA: COVID-19 spyglių baltymai padeda vėžio ląstelėms išgyventi ir atsispirti chemoterapijai
Naujame Brauno universiteto priešpremjeriniame ląstelių tyrime nustatyta, kad SARS-CoV-2 viruso, atsakingo už Wuhan koronavirusą (COVID-19), spyglių baltymai padeda vėžio ląstelėms išgyventi ir atsispirti chemoterapijai....

Skaityti daugiau