Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Lapkričio » 28

Garsus onkologas siunčia skubų laišką: nes vėžys ir kitos ligos sparčiai plinta tarp "pasiskiepijusių" žmonių

Dr. Angusas Dalgleišas (Angus Dalgleish), žinomas Jungtinėje Karalystėje praktikuojantis onkologas, neseniai parašė atvirą laišką medicinos žurnalo "The BMJ" vyriausiajam redaktoriui, ragindamas žurnalą "padaryti pagrįstą informuoto asmens sutikimą dėl COVID vakcinacijos prioritetine tema", nes vėžys ir kitos ligos sparčiai progresuoja tarp "paskiepytų" žmonių.

72 metų Angusas Džordžas Dalgleišas (Angus George Dalgleish) yra Londono universiteto Sent Džordžo universiteto onkologijos profesorius, geriausiai žinomas dėl savo indėlio į ŽIV/AIDS mokslinius tyrimus ir yra vienas paklausiausių Londono gydytojų.

Medicinos onkologas yra apmokytas gydyti įvairių rūšių vėžį, taikant chemoterapiją ir kitus medikamentus, pavyzdžiui, imunoterapiją ir tikslinę terapiją.

"Nuogas imperatorius" Substacke (tinklaraštyje) pažymėjo, kad daktaras Dalgleišas yra vienas iš CD4 receptoriaus, kaip pagrindinio ŽIV ląstelinio receptoriaus, atradėjų. Angusas taip pat yra vakcinų tyrėjas ir įkūrė biotechnologijų bendrovę, kuriančią vakcinas nuo vėžio.

Kaip praneša RAIR fondas, "daugiau nei 30 metų dirbantis vėžio specialistas rašo, kad ryšys tarp Covid vakcinos ir "kraujo krešulių, miokardito, širdies priepuolių ir insulto jau yra pripažintas, kaip ir ryšys su mielitu ir neuropatija".

Dr. Dalgleišas išsiuntė skubų laišką "British Medical Journal" (BMJ) vyriausiajam redaktoriui Kamranui Abbasi (Kamran Abbasi).

Dr. Dalgleišo laišką skaitykite toliau:

Kamran Abbasi,

Kovidui nebereikia skiepų programos, atsižvelgiant į tai, kad vidutinis mirties nuo kovido amžius Jungtinėje Karalystėje yra 82 metai, o nuo visų kitų priežasčių - 81 metai ir vis mažėja.

Ryšys su krešuliais, miokarditu, širdies priepuoliais ir insultu, kaip ir ryšys su mielitu ir neuropatija, jau yra gerai žinomas. (Šiuos šalutinius poveikius numatėme 2020 m. birželio mėn. straipsnyje QRBD Sorensen et al. 2020, nes blastinė analizė atskleidė 79 % homologijų su žmogaus epitopais, ypač PF4 ir mielinu).

Tačiau dabar yra dar viena priežastis sustabdyti visas vakcinų programas. Kaip praktikuojantis onkologas matau, kaip stabilią ligą turintys žmonės sparčiai progresuoja po to, kai yra priversti pasiskiepyti, paprastai tam, kad galėtų keliauti.

Net tarp mano asmeninių kontaktų pastebiu B ląstelių sukeltą ligą po papildomo skiepo. Jie pasakoja, kad praėjus kelioms dienoms ar savaitėms po stiprinamosios dozės suteikimo jie jaučiasi labai blogai: vienam iš jų išsivystė leukemija, dviem darbo kolegoms - ne Hodžkino limfoma, o senas draugas, kuris po stiprinamosios dozės suteikimo jautėsi taip, tarsi būtų sirgęs Long Covid, ir kuriam, pajutus stiprų kaulų skausmą, buvo diagnozuotos daugybinės metastazės dėl retos B ląstelių ligos.

Esu pakankamai patyręs, kad žinočiau, jog tai nėra atsitiktiniai anekdotai, kaip daugelis mano, ypač atsižvelgiant į tai, kad tas pats modelis pastebimas Vokietijoje, Australijoje ir JAV.

Pranešimai apie įgimto imuniteto slopinimą po mRNA kelias savaites tiktų, nes visi šie pacientai iki šiol sirgo melanoma arba B ląstelių vėžiu, kurie yra labai jautrūs imuninei kontrolei - ir tai buvo prieš pranešimus apie slopinamųjų genų slopinimą mRNA laboratoriniuose eksperimentuose.

Tai turi būti nedelsiant išviešinta ir aptarta.

Angus Dalgleish MD FRACP FRCP FRCPath FMedSci.

Neseniai Harvardo interneto svetainėje paskelbto tyrimo duomenimis, smarkiai padaugėjo jaunesnių nei 50 metų žmonių, sergančių vėžiu.

"Brighamo ir moterų ligoninės mokslininkų atliktas tyrimas atskleidė, kad visame pasaulyje dramatiškai padaugėjo ankstyvųjų vėžinių susirgimų, įskaitant krūties, gaubtinės žarnos, stemplės, inkstų, kepenų ir kasos vėžį."

CNN pranešė:

Naujoje 44 šalių vėžio registrų įrašų apžvalgoje nustatyta, kad sparčiai daugėja ankstyvųjų storosios žarnos ir 13 kitų rūšių vėžio atvejų, kurių daugelis yra susiję su virškinimo sistema, ir šis padidėjimas vyksta daugelyje vidutines ir dideles pajamas gaunančių šalių.

Apžvalgos autoriai teigia, kad jaunesnių suaugusiųjų sergamumas vėžiu didėja iš dalies dėl to, kad kai kurių rūšių vėžio, pavyzdžiui, skydliaukės vėžio, tyrimai yra jautresni. Tačiau tyrimai visiškai nepaaiškina šios tendencijos, sako vienas iš autorių Shuji Ogino (Shuji Ogino), Harvardo T. H. Čano visuomenės sveikatos mokyklos (Harvard T.H. Chan School of Public Health) patologijos profesorius.

Ogino sako, kad šuolį lemia nesveikas rizikos veiksnių, kurie tikriausiai veikia kartu, mišinys, kai kurie iš jų yra žinomi, o kitus dar reikia ištirti.

Anksčiau, rašėme, kad vakcinas remiančio mokslininko pranešime apie atvejį teigiama, jog mRNA vakcina gali pabloginti limfomos vėžį.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.11.2019 laikas 21:46 Receptai – Patiekalai Sultingi obuolių varškės blynai pusryčiams. Nepakartojamas skonis!
Šie varškėčiai yra skanesni ir švelnesni nei tradiciniai. Nepakartojamas skonis! Patiekiame su grietine.

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 18:49 Receptai – Patiekalai Vištienos muštiniai
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Iš dubenėlio su kiaušiniu imame vištieną, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, gana trumpai. Vištienos muštinį patiekiame su virtais ryžiais arba bulvių...

Skaityti daugiau

19.08.2019 laikas 20:29 Receptai – Patiekalai Vištienos krūtinėlė marinuota su majonezu

vištienos krutinėle, vištienos krutinėles receptas, vištienos kepsneliai, vištienos file, vištienos kepsnys

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
14.05.2024 laikas 10:00 Daugiau nei 1600 metų senumo paslaptinga geležies kolona glumino mokslininkus: atsirado versija
Ši paslaptinga geležies kolona Indijoje buvo veikiama gamtos stichijų daugiau nei 1 600 metų. Tad kodėl ji niekada nerūdijo? Ar gali geležinė konstrukcija stovėti 1 600 metų ir nerūdyti, nors buvo veikiama gamtos stichijų?...

Skaityti daugiau

14.05.2024 laikas 09:40 Atrasta įkaitusi planeta, karštesnė už daugelį žvaigždžių
Kalifornijos Riversaido universiteto astrofizikas Stephenas Kane'as (Stephen Kane) ir jo komanda, naudodami TESS erdvėlaivio duomenis, atrado uolėtą planetą, kuri tiesiog švyti išlydyta lava.

Skaityti daugiau

14.05.2024 laikas 09:25 Atrastas Aleksandro Didžiojo vonios kambarys
Archeologai, atlikdami tyrimus Egėjo rūmuose šiaurės Graikijoje, aptiko Aleksandro Didžiojo vonios kambarį. Žinoma, kad garsusis karvedys šiuose rūmuose praleido vaikystę.

Skaityti daugiau