Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Rugpjūčio » 19

Vištienos krūtinėlė marinuota su majonezu

Vištienos krūtinėlė marinuota su majonezu paranormal.lt

Labai paprastas keptos vištienos krūtinėlės receptas.

Ingredientai:

Vištienos filė;
Majonezas;
Druska (nebūtinai);
Miltai apvoliojimui;
Augalinis aliejus kepimui.

Gaminame. Vištienos krūtinėlė marinuota su majonezu

Vištienos filė nuplauname, nusausiname. Jeigu vištienos filė maža, jos nepjaustome, bet jeigu didesnė - perpjauname išilgai pusiau, arba pamušame. Vištienos kepsnelis turi būti maždaug 1 cm storio. Pagal skonį apibarstome druska (aš druskos visai nededu, tačiau jeigu mėgstate sūriau, druskos reikės), gausiai ištepame majonezu, pamaigome pirštais ir paliekame kelias valandas pasimarinuoti (galima ir per naktį).

Prieš kepant vištieną apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, gana trumpai (po 2-2,5 minutės iš vienos pusės). Tai labai svarbu, nes ilgai kepama vištiena pasidaro sausa. Tokie vištienos kepsneliai labai skanu su konservuotais žirneliais sumaišytais su majonezu. Skanaus!

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar