Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2023 » Sausio » 8

Fauci ištrauktas iš pensijos, kad kontroliuotų pasakojimą apie Damarą Hamliną

Dr. Anthony Fauci praėjusį mėnesį išėjo į pensiją, tačiau jau dabar jis vėl buvo ištrauktas į dėmesio centrą, kad kontroliuotų pasakojimą apie Buffalo Bills žaidėją Damarą Hamliną (Damar Hamlin), kuris praėjusią savaitę per NFL rungtynes staiga nugriuvo sustojus širdžiai.

Dr. Fauci pasirodė CBS naujienų laidoje "The Takeout" ir buvo paprašytas atsakyti į "Twitter" tinkle pasirodžiusias užuominas, kad Hamlino širdies problemos gali būti susijusios su vakcina "Covid".

"Sunku, kad dezinformacija ir dezinformacija, kai turite tokią platformą kaip socialinė žiniasklaida, kuri plinta eksponentiškai; geriausia forma gali plisti tinkama ir svarbi bei vertinga informacija, o tai yra gerai", - atsakė daktaras Fauci.

 "Man, kaip visuomenės sveikatos specialistui, gydytojui ir mokslininkui, ir mano, kaip gydytojo, tapatybė dėl to labiausiai skauda, nes tai reiškia, kad dar viena sąmokslo teorija - visiška nesąmonė - privers kai kuriuos žmones priimti sprendimą dėl savęs ir savo šeimos nesiskiepyti, o tai gali kainuoti gyvybę, todėl tai ir yra baisu, ir jei norite skleisti nesąmoningas sąmokslo teorijas ir jas skleisti - gerai, išskyrus atvejus, kai dėl to žmogus kenčia ir galbūt miršta, o taip atsitinka, kai dezinformacija atgraso žmones nuo tinkamų intervencinių priemonių prieš tokią grėsmę kaip pandemija. "

Sekmadienį "Twitter" vadovas Elonas Muskas tviteryje parašė, kad paskelbs "Fauci bylas", kurios galėtų atskleisti bet kokį bendrovės ir buvusio vyriausiojo vyriausybės infekcinių ligų eksperto ar jo vadovaujamo departamento bendravimą.

Fauci ištrauktas iš pensijos, kad kontroliuotų pasakojimą apie Damarą

Atstovų Rūmų respublikonai, kurie turėtų perimti vadovavimą komitetams, nurodė, kad kvies Fauci liudyti, siekdami ištirti, kaip Bideno administracija tvarkėsi su pandemija ir interneto cenzūros reikalavimais.

"Aš mielai tai padaryčiau be jokių problemų", - sakė Faučis. "Bet aš neturiu ko slėpti. Galėčiau apginti viską, ką padariau."

"Dezinformacija yra geros visuomenės sveikatos praktikos priešas", - interviu metu sakė Faučis.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.10.2017 laikas 13:03 Receptai – Patiekalai Rugiagėlės nuoviras gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Džiovinti smulkinti rugiagėlių žiedai, Verdantis vanduo.

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 18:11 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai dermatito gydymui

Dermatitas liaudies medicinoje, dermatitas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 16:02 Receptai – Patiekalai Grybukų receptas. Meduoliniai grybukai
Gardžių ir lengvai pagaminamų meduolinių grybukų receptas. Pasigaminkime namuose. Kitoks grybukų paruošimo receptas. Žiūrėkite vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
09.05.2024 laikas 08:45 Mokslininkai siūlo naują Žemės žemynų susidarymo teoriją
Amerikiečių mokslininkai iš Pensilvanijos universiteto aprašė kratonų - senų ir plačių žemynų plutos plotų, užtikrinančių žemynų stabilumą - susidarymo mechanizmą.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:34 Nustatytas išorinis moterų psichopatijos požymis
Amerikiečių psichologai iš Naujosios Meksikos universiteto Albukerkėje atrado išorinį požymį, rodantį moterų psichopatiją.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:21 Išspręstas senovės šumerų šifras
Dublino Trejybės koledžo (Airija) mokslininkas daktaras Martinas Worthingtonas paskelbė tyrimą, kuris gali visiškai pakeisti senovės Mesopotamijos ikonografijos suvokimą. Jis pasiūlė labai tikėtiną ir paprastą senovės šumerų simbolių, kurie nuo XIX a...

Skaityti daugiau