Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2023 » Sausio » 3

Faktų tikrintojai supanikavo po to, kai visiškai sužalotas "Buffalo Bills" Damaras Hamlinas nugriuvo suspaudęs krūtinę žaidimo viduryje

Pirmadienio vakarą faktų tikrintojus ir pagrindinę žiniasklaidą apėmė panika po to, kai visiškai apnuodytas NFL žaidėjas Damaras Hamlinas (Damar Hamlin) nugriuvo susiėmęs už krūtinės.

Toliau pateiktoje nerimą keliančioje filmuotoje medžiagoje matyti, kaip Buffalo Bills žaidėjas Hamlinas (Nr. 3) pirmojo rungtynių ketvirčio metu staiga ir netikėtai nukrito atgal.

Infowars.com praneša: Žaidėjai, solidarizuodamiesi su Hamlinu, atsiklaupė aikštėje, kai į įvykio vietą atvyko greitosios pagalbos automobilis.

Bills žaidėjai atrodė sutrikę po netikėto komandos draugo griuvimo.

Bills žaidėjai ir darbuotojai apsupo Hamliną, kai jam buvo daromas dirbtinis kvėpavimas.

Vaizdo įraše matyti, kad "Bengals" sirgaliai taip pat meldžiasi už Hamliną.

Fox 19 sporto žurnalistas Joe Danneman pranešė, kad Hamlinas buvo nuvežtas į
Cincinačio universiteto medicinos centrą su pulsu, tačiau negalėjo pats kvėpuoti, pažymėdamas, kad jam taip pat prireikė automatinio išorinio defibriliatoriaus ir dirbtinio kvėpavimo lauke.

NFL išplatino pareiškimą, kuriame teigiama, kad rungtynės bus atidėtos po to, kai Hamlinas kritinės būklės buvo išvežtas į ligoninę.

"Hamlinui lauke buvo suteikta skubi medicininė pagalba, kurią suteikė komandos ir nepriklausomas medicinos personalas bei vietos paramedikai. Vėliau jis buvo nuvežtas į vietos ligoninę, kur jo būklė yra kritinė", - rašoma pareiškime.

Pirmadienio vakarą atnaujintame pranešime Hamlino atstovas Jordonas Rooney teigė, kad Hamlino "gyvybinės funkcijos normalizavosi ir jie jį paguldė miegoti, kad į gerklę būtų įkištas kvėpavimo vamzdelis", ir pridūrė: "Šiuo metu atliekami tyrimai".

Vienas gydytojas socialiniame tinkle "Twitter" be jokių įrodymų teigė, kad Hamlino griuvimas galėjo įvykti dėl commotio cordis, kuris pasireiškia sportininkams, patyrusiems staigius smūgius į krūtinę.

Iš pradžių sutikęs, kad Hamlinas galėjo patirti commotio cordis, žinomas kardiologas daktaras Peteris McCulloughas verslininkui Steve'ui Kirschui sakė, kad dabar jam susidarė įspūdis, jog žaidėjas patyrė širdies smūgį, o jei buvo skiepytas, reikėtų atsižvelgti į vakcinos sukeltą miokarditą.

Dr. Peteris McCulloughas ką tik man parašė (19:54 val.):

"Aš stebėjau žaidimą gyvai ir kaip sirgalius, ir kaip kardiologas, ir mačiau buką kaklo ir krūtinės ląstos traumą, trumpą atsigavimą po smūgio ir klasikinį širdies sustojimą.  Bendravau su vienu iš labiausiai patyrusių trenerių pasaulyje ir mes sutarėme, kad tai buvo širdies sustojimas esant dideliam adrenalino antplūdžiui.  Jei Damaras Hamlinas iš tiesų vartojo vieną iš COVID-19 vakcinų, tuomet diferencinėje diagnozėje reikia atsižvelgti į subklinikinį vakcinos sukeltą miokarditą.   Mums buvo pasakyta, kad jis buvo sėkmingai defibriliuotas lauke, intubuotas ir spontaniškai nekvėpuoja, o tai atitinka anoksinę encefalopatiją.  Tauta meldžiasi už jo visišką pasveikimą."

Daugelis socialiniuose tinkluose atkreipė dėmesį į tai, kad staigus Hamlino griuvimas atrodė panašus į kitų sportininkų pastaruoju metu patiriamus alpimus, kurie, atrodo, padažnėjo po "Covid" injekcijos įdiegimo.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.06.2019 laikas 18:14 Receptai – Patiekalai Grikių košė su kepintomis morkomis

Gaminame. Grikių košė su kepintomis morkomis Grikius nuplauname. Puode užviriname 2 stiklines sultinio (arba vandens) ir suberiame grikių kruopas. Puodą uždengiame dangčiu ir kaitiname ant labai mažos ugnies apie 15-20 minučių,...

Skaityti daugiau

07.02.2018 laikas 11:13 Receptai – Patiekalai Kaip ruošiamos arbatos
Vaistažolių arbatas geriausia ruošti tik tam skirtuose emaliuotuose neįskilusiuose induose. Nerūdijančio plieno visiškai netinka, nes turi kenksmingų priedų. Nenaudokite aliumininių indų, nes iš jų į arbatą patenka metalo jonų....

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis

Onkologinės ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis, receptai nuo onkologijos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau