Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2023 » Sausio » 9

"Old Dominion" krepšininkas suspaudžia krūtinę ir griūva žaidimo viduryje

Dar viena diena, dar vienas sportininkas, kuris dėl nežinomų priežasčių griūva rungtynių viduryje.

Praėjus vos kelioms dienoms po to, kai "Buffalo Bills" žaidėjui Damarui Hamlinui (Damar Hamlin) žaidimo aikštelėje teko daryti dirbtinį kvėpavimą po to, kai jis nugriuvo po rungtynių su "Cincinnati Bengals" komanda, dar vienas sportininkas nugriuvo paslaptingomis aplinkybėmis.

Kaip praneša WAVY, praėjusį savaitgalį viduryje rungtynių nugriuvusį Old Dominion krepšininką Imo Essieną "turėjo slaugyti ODU ir Georgia Southern treniruočių personalas". 

Pasak pranešimo, jis "neatrodė praradęs sąmonę" ir galiausiai jam buvo padėta pačiam išeiti iš aikštės. "Senojo Dominiono vyrų krepšinio komandos nariai stebėjo šoką", - rašė WAVY.

"Daugelis sulaikė ašaras", - rašoma viename pranešime. 

"Old Dominion" pareiškime teigiama: "Jis visą laiką reagavo ir galėjo sėdėti su komanda rungtynių metu bei grįžti atgal kartu su komanda. Jis yra geros nuotaikos ir grįžęs į Norfolką dirbs su ODU sporto medicinos personalu".

Vaizdo įraše matyti, kaip Essienas, gulėdamas ant žemės, suspaudžia krūtinę. Old Dominionas dar nepateikė papildomo pareiškimo.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.09.2018 laikas 12:42 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo alergijos
Alergija liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo alergijos, alergija, alergijos gydymas, alergijos receptai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogom...

Skaityti daugiau

12.07.2018 laikas 20:08 Receptai – Patiekalai Balzamo receptas nuo kunigo
Šis balzamas pasirodė tikrai stebuklingas. Kartą traukinyje mano kaimynas buvo kunigas. Jis pamatė, kad aš geriau širdies lašus, paklausė kuo sergu ir rekomendavo pabandyti balzamą pagal šį receptą.

Skaityti daugiau

17.07.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
09.05.2024 laikas 08:45 Mokslininkai siūlo naują Žemės žemynų susidarymo teoriją
Amerikiečių mokslininkai iš Pensilvanijos universiteto aprašė kratonų - senų ir plačių žemynų plutos plotų, užtikrinančių žemynų stabilumą - susidarymo mechanizmą.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:34 Nustatytas išorinis moterų psichopatijos požymis
Amerikiečių psichologai iš Naujosios Meksikos universiteto Albukerkėje atrado išorinį požymį, rodantį moterų psichopatiją.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:21 Išspręstas senovės šumerų šifras
Dublino Trejybės koledžo (Airija) mokslininkas daktaras Martinas Worthingtonas paskelbė tyrimą, kuris gali visiškai pakeisti senovės Mesopotamijos ikonografijos suvokimą. Jis pasiūlė labai tikėtiną ir paprastą senovės šumerų simbolių, kurie nuo XIX a...

Skaityti daugiau