Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 13

Daugiau jokių tamsių dėmių ant veido ir hiperpigmentacijos

Ši kaukė išgelbės jus nuo tamsių dėmių vos per 30 minučių! Atsikratykite nuo amžiaus dėmių trumpiausių laiku ir jokio šalutinio poveikio!

Tamsios dėmės atsiranda nuo įvairių veiksnių, įskaitant neštumą, pernelyg didelio saulės poveikio, senėjimo ir paveldimumo. Kartais, jos tampa tamsesnės ir dar didesnės per tam tikrą laiko tarpą.

Neseniai, buvo nustatyta, kad šis mišinys gali efektyviai pašalinti dėmes esančias odoje ir per trumpą laiką. Jis gaminamas iš natūralių ingredientų ir neturi jokio šalutinio poveikio.

Kaukė nuo tamsių dėmių veide

Sudedamosios dalys:

  • 1 valgomasis šaukštas medaus;
  • 2 šaukštai avižinių dribsnių;
  • Pienas.

Paruošimas:

Sumaišykite viską ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Kruopščiai nusivalykite oda prieš uždedant kaukę. Tegul kaukė veikia apie valandą. Tada nuplaukite šiltu vandeniu. Norėdami gauti gerus rezultatus, naudokite kaukę naktį ar prieš miegą.

Avižų dribsniuose yra krakmolo, kuris turi natūralių balinančių savybių, kuris jau senai yra naudojamas pašalinti dėmes.

Kaip užkirsti kelią dėmėms ant odos.
Patartina vengti ilgo buvimo saulėje. Be to, įsitikinkite, kad jus dėvite skrybėlę ir akinius nuo saulės, naudokite apsauginį kremą nuo saulės.

Valgykite daugiau vaisių, daržovių ir žuvies. Išgerkite bent 6-8 stiklines vandens per dieną.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.10.2017 laikas 13:03 Receptai – Patiekalai Rugiagėlės nuoviras gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Džiovinti smulkinti rugiagėlių žiedai, Verdantis vanduo.

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 07:02 Receptai – Patiekalai Mėsa lietuviškai - slaptas lietuvių receptas

Jei norite išbandyti kažką naujo, o jūsų kulinariniai sugebėjimai baigėsi. Yra slaptas lietuviškas receptas, kurio niekas garsiai nesako, bet visi žino! O jei nežinojai, pabandyk nustebinti šiuo paslaptingu receptu savo šeimos ...

Skaityti daugiau

10.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuospaudoms gydyti

Nuospaudos liaudies medicinoje, Nuospaudos, Vaistažolių mišiniai nuospaudoms gydyti, receptai nuospaudoms gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uog...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 09:20 Nustatyti dinozaurus pakeitę gyvūnai
Tarptautinė paleontologų komanda atrado ir aprašė iki šiol nežinomos žinduolių rūšies, gyvenusios Žemėje maždaug prieš 65,5 mln. metų, suakmenėjusias liekanas. Šie padarai gyveno praėjus vos 610 000 metų po dinozaurų išnykimo...

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 07:37 Astronomai pirmą kartą užfiksavo trapią žvaigždžių šviesą

Masačusetso technologijos instituto (JAV) mokslininkai pirmą kartą užfiksavo anksčiau sunkiai pastebimą žvaigždžių šviesą, supančią seniausius Visatoje kvazarus.

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 07:29 Mokslininkai rado būdą, kaip auginti gėles radioaktyviame dirvožemyje

Pietų Korėjos mokslininkai iš RIKEN instituto Tvarių išteklių mokslo centro išmoko auginti augalus radioaktyviuoju ceziu užterštame dirvožemyje.

Skaityti daugiau