Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistika » 2015 » Balandžio » 26

Geometrinių formų simbolių reikšmės

Geometrinių formų yra visur – visuose gyvuose organizmuose, Žemėje ir beribėse visatos platybėse. Geometrija – tai viena pirmųjų matematikos šakų, turinti labai aiškų ir konkretų praktinį panaudojimą. Nepaisant to, kad geometrines formas galima išmatuoti, apskaičiuoti ir logiškai pagrįsti, jas taip pat gaubia ir nepaaiškinama paslaptis. Pasaulis yra sudarytas iš aibės geometrinių formų, todėl nieko nuostabaus, kad juose užkoduota ne tik loginė, bet ir gilesnė, dvasinė, sakralinė reikšmė. Galima sakyti, kad įvairios geometrinės formos – tai vartai, jungiantys racionalųjį ir mistinį pasaulį. Už geometrijos slypi pasaulio sukūrimo paslaptis.

Kvadratas simbolizuoja žemę ir stabilumą. Aplink kvadratą galima apibrėžti arba į jį įbrėžti apskritimą. Tai reiškia, kad kvadratas yra atspirties taškas, nuo kurio pradeda ieškoti problemų sprendimo būdų.

Apskritimas – labai senas ir universalus simbolis, reiškiantis išskirtinumą, vienybę, pilnatvę, pabaigą ir šventą vietą. Magijoje ir burtuose ši figūra skatina atkreipti dėmesį į santykiuose kylančias problemas, statusą, ribas.

Trikampis simbolizuoja trejybę – kūnas, protas, dvasia arba Tėvas, Sūnus, šv. Dvasia, arba motina, tėvas, vaikas, arba praeitis, dabartis, ateitis. Magijoje ir burtuose trikampis gali būti naudojamas kaip įrankis, skirtas panaudoti savo stipriąsias savybes. Jis įkūnija augimo procesą, aukščiausią dvasinės transformacijos viršūnę, svajonių ir tikslų įgyvendinimą.

Sudėtinė geometrinė figūra, kurioje yra 3 formos: į apskritimą įbrėžtas kvadratas, o į jį trikampis. Ši figūra – tai alchemijos ir pasiekimų simbolis. Alchemijoje – tai dangaus ir žemės simbolis, padedantis rasti harmoniją ir pasiekti tobulumą. Galutiniam tikslui pasiekti reikės skirti daug darbo ir pastangų. Svajonės tampa realybe, jei žmogus nebijo keistis.

Spiralė – vienas seniausių pasaulyje simbolių, kuris padeda atsiskleisti tam, kas paslėpta. Mistinė reikšmė – augimas ir evoliucija. Ji leidžia grįžti į pradinį tašką ir praplėsti savo suvokimo ribas. Ji padeda kritinėje situacijoje atsidūrusiam žmogui išmokti greitai prisitaikyti prie pasikeitusių aplinkybių, sustiprina tikėjimą ir suteikia energijos visose gyvenimo srityse.

Linija, strėlė, punktyrinė linija, zigzagas, kreivė Kinijoje simbolizuoja reinkarnaciją. Tiesė, lūžtanti tam tikru kampu, simbolizuoja pradžios nebuvimą ir pabaigos tašką.

Daugelis žmonių nesusimąstydami ant popieriaus lapo piešia įvairias linijas, figūras ir geometrines formas:

Žmogus, piešiantis šachmatų lentą (juodus ir baltus kvadratėlius) greičiausiai yra patekęs į nemalonią ir sudėtingą situaciją. Jeigu tokios figūros nesąmoningai braižomos ilgą laiką, tai žmogų greičiausiai kamuoja slapti kompleksai, kurie neleidžia išeiti iš nepalankios situacijos.

Apskritimai ir žiedai dažniausiai įspėja, kad juos piešiantis žmogus jaučiasi vienišas, atskirtas nuo išorinio pasaulio. Šiam žmogui greičiausiai trūksta bendravimo ir dėmesio.

Ratas simbolizuoja paslaptis, izoliaciją, ypač, jei jis yra tuščiaviduris. Žmogus yra užsidaręs savo vidiniame pasaulyje ir nenori atskleisti informacijos apie save kitiems. Jis nemėgsta, kai kas nors prie jų prisiartina per arti.

Kvadratai, trikampiai ir kitos geometrinės figūros. Tokie žmonės turi aiškius tikslus gyvenime ir įsitikinimus. Savo nuomonės jie beveik niekada neslepia. Jie yra užsispyrę, atkaklūs ir logiškai mąstantys. Dažnai per daug budrūs ir atsargūs. Jiems reikėtų išmokti į viską žiūrėti paprasčiau.

Susipynę apskritimai išduoda, kad žmogus jaučiasi taip, lyg praleistų kažką svarbaus gyvenime, nedalyvauja svarbiuose įvykiuose. Jis nori būti bendruomenės dalimi. Susipynusios širdys rodo, kad asmuo yra sumišęs, jie pasiruošę dovanoti visą savo meilę ir šilumą. Reikėtų stengtis mažiau save riboti, tada pati aplinka pasiūlys geriausią problemų sprendimų būdą.

Kryžiai atskleidžia, kad žmogus greičiausiai jaučiasi kaltas, nusidėjęs. Gali būti, kad jį slegia kokia nors problema, už kurios sprendimą jis yra atsakingas.

Labirintus nesusimąstydami braižo tie asmenys, kurie gyvenime ieško harmonijos, teisingiausio gyvenimo kelio.

Maži nameliai, sudaryti iš skirtingų geometrinių figūrų (pavyzdžiui, trikampis – tai stogas, kvadratas – pastato sienos, langai, stačiakampis – kaminas, spiralė – rūkstantys dūmai, tiesės – takelis, vedantis į namus) išduoda, kad piešėjui greičiausiai trūksta pagrindo po kojomis, jis jaučiasi netvirtas ir nestabilus. Jis be galo ilgisi kažko, kas galėtų ištiesti tvirtą pagalbos ir paramos ranką, rūpintųsi ir globotų.

Žvaigždutės atskleidžia, kad jas piešiantis žmogus trokšta būti visų dėmesio centre. Tokiems asmenims labai svarbu būti ryškiems ir pastebėtiems. Tačiau jeigu žvaigždė turi labai daug spindulių arba jie yra atskirti nuo pačios žvaigždės, tai gali įspėti apie slogias, depresiją keliančias mintis ir emocijas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://priekavos.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.09.2019 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Obuolių ir varškės suflė be miltų
Suflė iš obuolių ir varškės be miltų tiems, kas skaičiuoja kalorijas! Pasigaminkite namuose suflė kurie mėgsta skaičiuoti kalorijas. Skanaus!

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:19 Receptai – Patiekalai Mėsos tefteliai su padažu

Mėsos teftelių receptas. Mėsos teftelius užpilame padažu ir troškiname ant silpnos ugnies 25-30 minučių. Skanaus!

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 09:53 Receptai – Patiekalai Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais

Skanių sausainių su šokolado gabaliukais receptas. Gaminame. Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau