Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Spalio » 8

Kaip atstatyti pažeistus inkstus, naudojant tik 1 arbatinį šaukštelį sodos!

Pasirodo, tai labai paprasta!

Inkstai - gyvybiškai svarbus organas mūsų kūne. Pagrindinė jo funkcija yra užtikrinti hormonų ir fermentų veiklą, kad suskaidyti maistą ir paversti jį cheminėmis medžiagomis, kurią galėtume naudoti, kaip energiją.

Natrio bikarbonatas aktyviai gaminamas mūsų kasoje, apsaugo inkstus nuo pažeidimų, virškinimo proceso metu. Tačiau, kartais fermentų gamybą inkstuose padidėja, dėl maisto kurį mes valgome.

Atsižvelgiant į neseniai atliktus tyrimus, buvo nustatyta, kad soda yra naudinga inkstams, iš tikrųjų, gali sulėtinti inkstų akmenų susidarymą.

Sodos naudojimas, atstatant inkstų veiklą

Tyrimas taip pat nustatė, kad, jai jūs dializės stadijoje - soda, gali padėti jums atkurti pažeistus inkstus ir suteikti palengvėjimą nuo dializės.

Natūrali natrio bikarbonato gamybą, mūsų organizme, išlaiko inkstus formoje. Bet, kai natrio kiekis organizme sumažėja, inkstai bando pagaminti daugiau natrio. Tokiu būdu, kraujas gali tapti rūgštingesnis, kuris gali privesti prie ligų.

Tokiais atvejais, inkstai negali pašalinti rūgšties pertekliaus iš kraujo.

Naudojimas sodos iš tikrųjų pagerina dializės poveikį. Tai padeda mums išvengti inkstams daroma žalą, neutralizuojant rūgštį iš maisto. Soda veikia gerai, neutralizuoja žalingą poveikį turinti azotą, sierą ir fosforą, mūsų inkstuose. Taigi, ji padeda atkurti normalę inkstų veiklą.

Soda, turi daug kitų privalumų sveikatai. Tai padeda išvengti šalutinio poveikio chemoterapijos metu sergantiems vėžiu pacientams.

Sodos naudojimas, atstatant inkstų veiklą:

Jūs galite pirmą dieną vartoti 1/2 arbatinio šaukštelio valgomos sodos po liežuviu. Toliau, ištirpinkite 1 šaukštelį valgomos sodos ir 1/2 arbatinio šaukštelio druskos 1.5 litrų vandenyje. Gerai išmaišykite ir gerkite kiekvieną dieną.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://letsgohealthy.net/how-to-repair-your-damaged-kidney/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.07.2019 laikas 20:05 Receptai – Patiekalai Obuolių pyragas

Gaminame namuose. Obuolių pyragas... Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių ir kepame obuolių pyragą 40-45 minutes. Jeigu pastebėjote, kad viršus pradeda degti, o kepimo laikas dar nepraėjo, apdenkite pyragą folija. Dar šiltas obu...

Skaityti daugiau

12.12.2018 laikas 09:52 Receptai – Patiekalai Kokie augalai vartotini menopauzės metu?

Klausimas. Kokius augalus, turinčius fitoestrogenų, patariama gerti menopauzės metu? Ar tiesa, kad tam visai netinka nakvišų aliejus? Roma, 56 m.

Skaityti daugiau

01.07.2019 laikas 18:13 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepta višta
Gaminame. Orkaitėje kepta višta. Prieš kepant vištą dedame į kepimo maišą arba rankovę ir rankovę užrišame. Kepame apie 1,5-2 valandos (priklausimai nuo dydžio), vidutinio karštumo orkaitėje. Likus pusei valandos iki kepimo pabaig...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
09.05.2024 laikas 18:04 Nauji radiniai Jeruzalėje patvirtina Biblijos žodžius
Izraelio archeologai aprašė naujus radinius, gautus kasinėjant istoriniame Jeruzalės rajone - Dovydo mieste. Atradimas padėjo atskleisti ryšį tarp jo ir Biblijoje minimo įvykio.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 08:45 Mokslininkai siūlo naują Žemės žemynų susidarymo teoriją
Amerikiečių mokslininkai iš Pensilvanijos universiteto aprašė kratonų - senų ir plačių žemynų plutos plotų, užtikrinančių žemynų stabilumą - susidarymo mechanizmą.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:34 Nustatytas išorinis moterų psichopatijos požymis
Amerikiečių psichologai iš Naujosios Meksikos universiteto Albukerkėje atrado išorinį požymį, rodantį moterų psichopatiją.

Skaityti daugiau