Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Spalio » 5

Kaip per dieną pašalinti kosulį? Panaudokite šį natūralų sirupą!

Siūlome jums super veiksmingą sirupo receptą nuo kosulio! Ši priemonė puikiai padeda sušvelninti skausmą gerklėje, pašalinti bakterijas ir atsikratyti kosulio per vieną dieną.

Kaip per dieną pašalinti kosulį? Panaudokite šį natūralų sirupą!

Kosulys gali kankinti ne vieną dieną, ir neleisti miegoti visą naktį. Jei jis nėra gydomas, tai gali sukelti kitų rimtų sveikatos problemų.

Todėl reiktų pradėti nedelsiant gydomas priemones, o geriausias sprendimas yra natūralios priemonės.
Siūlome jums super veiksmingą sirupo receptą nuo kosulio! Tai puikiai padės sušvelninti gerklės skausmą, pašalinti bakterijas ir atsikratyti kosulio beveik per vieną dieną, sustiprinsite imuninę sistemą.

Paruošti ir vartoti šį natūralų vaistą labai paprastą, jį laikyti galima iki 2 mėnesių!

Ingredientai:

  • 2 šaukštai šviežio imbiero šaknų miltelių arba tarkuotų;
  • 2 šaukštai altea šaknies;
  • 1 šaukštai džiovintų ramunėlių žiedų;
  • 2 šaukštai citrinos sulčių;
  • 1 šaukštelis cinamono (Ceilono);
  • 200 ml natūralaus medaus;
  • 300 ml išgryninto vandens.

Leiskite vandeniui užvirti, tada įdėkite altea šaknies ir šildykite ant garų vonelėje 15 minučių. Įdėkite ramunėlių žiedų ir imbiero, šildykite dar 2-3 minutes, įdėkite cinamono ir leiskite nusistovėti 20 minučių, po to perkoškite.

Galiausiai įpilkite citrinos sulčių ir įdėkite medaus, gerai išmaišykite. Laikykite sandariai uždarame stiklainyje, šaldytuve iki 2 mėnesių.

Vartoti rekomenduojama tris kartus per parą po vieną šaukštą, esant kosuliui. Profilaktiškai, norėdami užkirsti kelia ligoms, pakankamai valgyti po 1 šaukštą vieną kartą per dieną, 30 minučių prieš valgį.

Nors sirupas yra labai veiksmingas ir vaikams, svarbu nevartoti daugiau nei 1 arbatinį šaukštelį per dieną ir nepamirškite pasikonsultuoti su savo gydytoju, norėdami gydyti šiuo sirupu.

Jei dar nebandėte šio sirupo, pasinaudokite! Tai padės greitai pašalinti kosulį ir atsikratyti peršalimo ar gripo simptomų.

Pasidalinkite savo receptais, ar šiuo recepto naudingumu, jeigu jį išbandysite... O pasidalinti savo receptais visada galite, prisijungę šioje svetainėje, blog‛e (spauda) sveikatos patarimai... arba komentaruose.

Kaip per dieną pašalinti kosulį? Panaudokite šį natūralų sirupą!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.09.2018 laikas 13:31 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus

Peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus, receptai peršalus, peršalimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

06.08.2019 laikas 21:22 Receptai – Patiekalai Paplotėliai prie arbatos iš nieko per 20 minučių

Puiki alternatyva tradiciniams blynams ir blyneliams. Labai skanu ir pigiai! Gaminti tokius paplotėlius prie arbatos labai paprasta. Pabandę vieną kartą, gaminsite nuo nuolat, vietoje blynų ar blynelių.

Skaityti daugiau

24.08.2018 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai širdies negalavimams gydymui
Širdies ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai širdies negalavimams gydymui, receptai nuo širdies negalavimu, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uo...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
06.05.2024 laikas 07:30 Meilei nereikia aukų: niekada nedarykite šių 11 dalykų dėl vyro
Mylėti kitą žmogų yra nuostabu, tačiau svarbu nepamiršti savęs. Santykiuose neturi būti begalinių aukų ar taikstymosi, dėl kurio jaučiatės nelaimingos.

Skaityti daugiau

06.05.2024 laikas 07:17 Meilės horoskopas visiems Zodiako ženklams nuo 6.05 iki 12.05.2024
Pirmoji savaitės pusė ir dvi paskutinės savaitės dienos yra palankesnės ir palankios spręsti daugelį meilės klausimų, susikaupusių per retrogradinį Merkurijų.

Skaityti daugiau

06.05.2024 laikas 07:07 Gegužės 6 d. horoskopas: Vienišas Mėnulis nėra tas, kuris neturi šeimos
Šiandien, 2024 m. gegužės 6 d., žvaigždės kviečia mus į įdomią kelionę po astrologijos pasaulį, kur kiekvienas Zodiako ženklas žada nuostabių atradimų ir svarbių pamokų. Kartu pažvelkime, ką žvaigždės yra paruošusios kiekvienam iš mūsų....

Skaityti daugiau