Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Balandžio » 11

Mokslininkai atrado augalą kuris vėžines ląsteles žudo per 16 valandų! Užteks tylėti!

Tyrimai, paskelbti mokslininkų, leidinyje «Life Science». Pasak jų padarytų tyrimų, saldus pelynas gali nužudyti net 98% krūties vėžinių ląstelių per 16 valandų.

Statistika rodo, kad augalas gali sumažinti krūties vėžį 28%. Kartu su geležimi, šis augalas yra dar stipresnis.

Saldus pelynas nedaro jokios įtakos sveikoms ląstelėms. Žmonės jau seniai naudoja artemizininą, nuo maliarijos. Dabar mokslininkai nustatė ir tai, kad jis gali žudyti ir vėžines ląsteles.

Jie tiesiog papildydavo geležių mėginius, kadangi geležis turi tendencija kauptis krūties audiniuose, būtent "užkrėstose" ląstelėse. Po to, įdėdavo pelyno, o nenormalios ląstelės žūdavo, net neliesdamos normalių ląstelių.

Geležis kaupiasi nenormaliose ląstelėse su "transferiniais" receptoriais.

Sveikos ląstelės turi tuos pačius receptorius, vienintelis skirtumas tarp jų yra tas, kad vėžinės ląstelės yra du kartus didesnės, todėl jos lengvas grobis pelynui ir geležiui.

Kinai jau senai naudoja artemizininą maliarijai gydyti. Parazitai negali daugintis esant artemizininui.  Jų tyrimai parodė, kad ekstraktas sukelia vėžinių ląstelių mirtį ar apoptozę.

Jei turite rimtų sveikatos problemų ar stiprų skausmą, rekomenduojame jums kreiptis į gydytoją. Savigyda gali būti pavojinga jūsų sveikatai.

Jei norite, galite pasinaudoti šio augalo gydomosiomis savybėmis, tokiu būdu sumažinsite vėžio susirgimo riziką.

Štai, kaip paruošti šią gydymo priemonė:

  1. Užvirinkite vieną litro vandens.
  2. Įpilkite 2 arbatinį šaukštelį džiovintų lapų ir palikite dešimt minučių. Prieš naudojant įpilkite į puodelį 1 šaukštą šviežiai spaustų žalių sulčių.

Rekomenduojama naudoti du puodeliu per dieną, savaitę kartą per mėnesį.

Kontraindikacijos geriant šią arbatą: nėščioms ir maitinančioms moterims.

Negalima ilgai ir dideliais kiekiais.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
Gamtos vaistas -pelynas
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.06.2019 laikas 09:43 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su bulvių įdaru
Keptuvėje kepti pyragėliai su bulvių įdaru. Skanaus!

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 17:53 Receptai – Patiekalai Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže

Gaminame. Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže. Kol vištienos sparneliai keps, dubenyje sumaišome medų, kečupą, sezamo aliejų, actą bei išspaustą česnaką. Šiuo padažu užpilame tik iš orkaitės ištrauktus, dar karštus, sp...

Skaityti daugiau

22.09.2019 laikas 15:18 Receptai – Patiekalai Šokolado ir kokosų pyragaičiai
Karštoje vandens vonelėje ištirpdykite 100 g. šokolado su sviestu. Į tirpinį suberkite kavos miltelius, cukrų, įmuškite po vieną kiaušinį ir maišykite. Palengva berkite ir likusius produktus: druską, kakavos miltelius, miltus, van...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau