Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugsėjo » 11

Natūrali priemonė nuo podagros, reumato, išialgijos, artrito ir kitų ligų!

Dabar šis receptas tapo mūsų šeimos receptas! Mano giminaičiai labai patenkinti jo efektyvumu.

Natūrali priemonė nuo podagros, reumato, išialgijos, artrit

Štai kaip paruošti šį kompresą, kuris palengvins skausmą ir sumažins uždegimą:

Ingredientai:

  • bulvės;
  • svogūnai;
  • linų sėklos.

Paruošimo būdas:

Paimkite šaukštą sėklų, užmerkite vandenyje ir virkite mišinį 10 minučių. Kol mišinys virs, nuplaukite bulvę ir supjaustykite kartu su oda.

Palikite vandenį su linų sėklomis, kad atvėstu, tada sudėkite susmulkinta bulvę, šiek tiek susmulkintų svogūnų ir gerai sumaišykite. Perkoškite skysčio perteklių.

Naudojimas:

Jei jūs kenčiate nuo pirštų ar kojų skausmo, įdėkite šio mišinio į porą senų pirštinių, užsidėkite jas ir apvyniokite nailono maišu, kad skystis neištekėtu.

Štai kaip panaudoti šį nuostabų mišinį kitose kūno vietose:

Įdėkite mišinį į marlę ir uždėkite ant skaudamos, pažeistos vietos, uždegdami tvarsčiu ar folija. Tai darykite prieš miegą, kad kompresas veiktų visą naktį, ryte nuimkite jį ir gerai nuplaukite odą muilu ir šiltu vandeniu.

Kartais svogūnas gali sukelti paraudimą, kur yra veikiamas. Tokiu atveju, uždegimo vietą gydykite alyvuogių aliejumi arba grietine.

Gydymo metu galite naudoti linų sėmenų aliejų, nes tai gali padėti jums iš vidaus. Kartokite gydymą, kol simptomai išnyks.

Natūrali priemonė nuo podagros, reumato, išialgijos, artrito

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.09.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kraujuojant dantenoms
Kraujuojant dantenoms liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai kraujuojant dantenoms, dantenos, kraujuoja dantenos, receptai dantenoms, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėm...

Skaityti daugiau

07.09.2019 laikas 21:45 Receptai – Patiekalai Paprastas varškės pyragas per 30 minučių. Šis pyragas bus jūsų mėgstamiausias!
Nuo jo sunku atsitraukti. Jį galima pagaminti, jei į svečius pas jus užgriuvo visiškai netikėtai. Jam jūs sugaišite daugiausia 30 minučių.

Skaityti daugiau

23.11.2019 laikas 12:50 Receptai – Patiekalai Purūs Naminiai Mieliniai Blynai

Kaip pasigaminti namuose purius, naminius mielinius blynus, blynelius pusryčiams? Gaminame namuose. Purūs mieliniai blynai. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau