Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Balandžio » 20

Natūralus antibiotikas žudo šlapimo pūslės ir inkstų infekcijas po vieno panaudojimo!

Šis receptas yra pigus, efektyvus, laiko patikrintas ir kurį paprastą vartoti!

Šlapimo pūslės ir inkstų infekcijai paprastai būdingas stiprus skausmas, bei noras eiti pastoviai į tualetą. Inkstų infekcija yra pakankamai rimta, nors ji yra išgydoma, bet gali būti ir pavojinga gyvybei.
Daugeliu atveju antibiotikai padeda išgydyti inkstų infekcija. Tačiau, nepaisant to, kad žmonės ieško greito išgijimo, daugelis stengiasi išvengti apsilankymo pas gydytoją ir pirkti brangius vaistus.

Kiekvienas, kuris kenčia šia problema, maloniai nustebs, kad yra natūralus antibiotikas, kuris padės beveik iš karto pasveikti. Po pirmo pavartojimo jūs atsikratysite simptomo ir šlapimo pūslės ir inkstų uždegimo.

Natūralus antibiotikas žudo šlapimo pūslės ir inkstų infekcijas

Atsižvelgiant į tai, kad šioje priemonėje naudojami paprasti ingredientai, jums kainuos nedaug. Taigi, jūs turėsite: pigų, efektyvų, laiko patikrintą ir paprastai vartojantį vaistą!

Šis natūralus super antibiotikas žudo visas šlapimo pūslės ir inkstų infekcijas, po pirmo taikymo!

Šlapimo pūslės ir inkstų infekcijos simptomai

Jeigu pastebėjote šiuos simptomus, imkitės priemonių kuo greičiau. Šie simptomai neturėtų būti ignoruojami, nes jie dažnai rodo, kad yra šlapimo pūslės ar inkstų infekciją.

  • Raudonos, rožinės, kolos spalvos šlapimas;
  • stiprus šlapimo kvapas;
  • dubens skausmas moterims;
  • tiesiosios žarnos skausmas vyrams;
  • dažnas, ir nedidelis šlapimas;
  • putojantis šlapimas;
  • pastovus noras šlapintis;
  • deginimo pojūtis šlapinantis.

Ingredientai:

  • 125 gramų petražolių šaknies;
  • 125 gramų citrinos žievelės;
  • 125 gramų medaus;
  • 125 ml aukščiausios kokybės, pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus.

Paruošimas:

Pirma, supjaustykite petražolių šaknis, įdėkite citrinos žieveles, medaus ir alyvuogių aliejaus į dubenį ir gerai išmaišykite. Maišykite iki vienodos masės. Mišinį perkelkite į indą ir laikykite šaldytuve.

Naudojimas:

Kiekvieną rytą, prieš valgį ar gėrimą po pusę šaukšto.

Papildomi patarimai

Norėdami gauti geresnius rezultatus, venkite šalčio, cukraus ir kofeino naudojimą. Kita vertus, įsitikinkite, kad vartojate daug vandens ar nesaldintos arbatos, kad pašalinti infekciją.

Petražolės ir spanguolių arbata labai naudinga, kai susiduriama su šiuo skausmu. Be to, raminantis efektas pasiekiamas, karšto vandens pūsle, uždedant ant šlapimo pūslės ir ją šildant.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.07.2019 laikas 18:36 Receptai – Patiekalai Skanus ir purus omletas “su paslaptim”
Bandžiau gaminti pagal įvairiausius receptus – kartais rezultatas džiugindavo, kartais nelabai. Ir štai pagaliau aš sugalvojau savo puikaus, puraus omleto receptą! Išeina tiesiog burnoj tirpstantis, nessmenga aušdamas, nebėga, sk...

Skaityti daugiau

21.08.2018 laikas 10:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai virškinimo gydymui
Virškinimas liaudies medicinoje, Virškinimas, liaudiškomis priemonėmis, receptas nuo virškinimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo

Dantų skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo, dantų skausmas, receptai dantims, vaistažolės dantų skausmui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistaž...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau