Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugpjūčio » 13

Natūralus gėrimas kuris per 5 dienas pašalins patinimus, toksinus ir sumažins juosmens apimtis!

Tik du ingredientai. Šis receptas puiki priemonė sveikatai ir lieknai figūrai. Ši priemonė puikiai padeda pašalinti skysčių perteklių iš organizmo ir sumažinti patinimą.

Natūralus gėrimas kuris per 5 dienas pašalins patinimus

Daugelis žmonių kurie naudojo šį receptą, pavyko pasiekti puikių rezultatų vos per 5 dienas. Citrina ir petražolė puikus derinys. Ingredientai vienas kita papildo.

Citrina aktyvina medžiagų apykaitą, padeda organizmui aktyviau deginti kalorijas. Atlieka prevencija kepenų detoksikacijai, padeda pašalinti toksinus ir riebalų ląsteles, šarmina kūną.

Petražolėse yra daug maistinių medžiagų, pavyzdžiui, vitamino A ir C, mineralinių medžiagų, tokių kaip kalcio, geležies, sieros, fosforo, magnio ir kalio. Tai padeda inkstams, šlapimo sistemos valymui, padeda pašalinti skysčio perteklių ir patinimą.

Jums reikės:

  • 1/4 citrinos sulčių;
  • keletas petražolių lapų (60 g - tai tikslus kiekis);
  • 300 ml išgryninto vandens.

Paruošimas:

Išspauskite iš citrinos sultis ir susmulkinkite petražoles į mažus gabaliukus. Įdėkite juos į maišytuvą ir gerai išmaišykite, tada užpilkite juos vandeniu ir vėl išmaišykite.

Rekomenduojama gerti ant tuščio skrandžio kiekvieną rytą 5 dienas. Jei norite tęsti gydymą, padarykite 10 dienų pertrauka ir pakartokite kursą vėl 5 dienas.

Po penkių dienų, galite pastebėti sumažėjusį kūno svorį, sumažėjusį patinimą ir pagerėjusią savijautą!

Dėl skonio galima įdėti kelias mėtos šakeles arba melisos. Be to, siekiant pagerinti skonį, galite pridėti apelsinų sulčių arba saują uogų. Gero apetito ir būkite sveiki!

Natūralus gėrimas kuris per 5 dienas pašalins patinimus

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.09.2019 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Obuolių ir varškės suflė be miltų
Suflė iš obuolių ir varškės be miltų tiems, kas skaičiuoja kalorijas! Pasigaminkite namuose suflė kurie mėgsta skaičiuoti kalorijas. Skanaus!

Skaityti daugiau

17.06.2019 laikas 19:31 Receptai – Patiekalai Vaflių receptas

Labai senas, bet geras.. niekada nenusibodęs, skanių vaflių receptas.

Skaityti daugiau

29.10.2019 laikas 22:56 Receptai – Patiekalai Saldumynų mėgėjams: šokoladinis pyragas su šokolado užpilu (video)
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Apvalioje torto kepimo formoje išmaišykite visus birius produktus, supilkite, aliejų, actą, vanilės ekstraktą, karštą vandenį ir mentele maišykite iki vientisos masės. Tešlą dėkite į orkaitę i...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 09:30 Italijoje atkastas prestižinis geležies amžiaus nekropolis
Italijoje Kasertos ir Benevento provincijų Archeologijos, vaizduojamojo meno ir kraštovaizdžio direktorato misija atkasė geležies amžiaus nekropolio liekanas, kurios mokslininkus nustebino savo dydžiu ir prabanga....

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:20 Nustatyti dinozaurus pakeitę gyvūnai
Tarptautinė paleontologų komanda atrado ir aprašė iki šiol nežinomos žinduolių rūšies, gyvenusios Žemėje maždaug prieš 65,5 mln. metų, suakmenėjusias liekanas. Šie padarai gyveno praėjus vos 610 000 metų po dinozaurų išnykimo...

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 07:37 Astronomai pirmą kartą užfiksavo trapią žvaigždžių šviesą

Masačusetso technologijos instituto (JAV) mokslininkai pirmą kartą užfiksavo anksčiau sunkiai pastebimą žvaigždžių šviesą, supančią seniausius Visatoje kvazarus.

Skaityti daugiau