Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Gegužės » 14

Per kirmgrauža keliavęs NSO pasirodė Jungtinėje Karalystėje

Jungtinės Karalystės astronomas atsitiktinai nufotografavo netoli Mokslo centro disko formos   neatpažinta skraidantį objektą.

Kaip pasakoja  60-metų Kenneth Parsons (Kenetas Parsonsas), nuotrauką skraidančios lėkštės nufotografavo netoli Vinčesterio mokslo centro (Winchester Science Centre) ir Planetariumo Hempšyre (Planetarium in Hampshire).

Atliekant nuotraukas, Kenetas net nepastebėjo NSO, bet vėliau pradėjęs studijuoti padarytas ir  vienoje nuotraukoje nuotraukas pastebėjo keistą objektą.

"Žinoma, iš pat pradžių aš maniau, kad tai į objektyvą pateko vabzdys, o gal paukštis.  Kai aš vėliau pradėjau žiūrinėti nuotraukas savo kompiuteryje, aš pastebėjau kažką ore, vienoje nuotraukoje, nors fotografavimo metu, aš nepastebėjau nieko neįprasto", - sako Kenetas.


"Aš ne ekspertas, bet per visą savo gyvenimą, niekada nemačiau vabzdžio ar paukščio, kaip šis. Kenetas mano, kad objektas galėjo trumpam pasirodyti keliaujant per kirmgrauža", - sako Kenetas.

Nuotraukos autorius įsitikinęs, kad tai ne paukštis ar vabzdys: jis vis dar linkęs manyti, kad į kadrą papuolė kitos civilizacijos erdvėlaivis.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://paranormal.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.12.2017 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (gervuogių, beržo, šalpusnio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: gervuogių lapų, beržo lapų, ankstyvojo šalpusnio lapų

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 21:34 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su obuolių įdaru

Skanūs, lengvai ir greitai pagaminami, pyragėliai su obuolių įdaru. Gaminame. Pyragėliai su obuolių įdaru

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 09:34 Receptai – Patiekalai Krienas gydo peršalimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Peršalimas, gerklės skausmas. Ingredientai: krieno , vandens, cukraus

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau