Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Rugsėjo » 21

Pieniškos dešrelės bulvių tešloje

Pieniškos dešrelės bulvių tešloje

Pieniška dešrelė bulvių tešloje paįvairins kasdienį jūsų meniu, tokį pagamintą patiekalą galite duoti ir vaikui neštis į mokyklą, ar patys pasigaminti, kelionei.

Tai nuostabi vakarienė, svečiams atradimas, jei jie netikėtai užsuks pas jus (virtuvė - paranormal.lt).

Galimas dalykas, jums šis patiekalas bus antras iš mėgstamiausių patiekalų, po kiaušinienės.

Ingredientai:

virtos bulvės - 6 vienetai;

dešrelės - 4 vienetai;

kiaušinis - 2 vienetai;

kvietiniai miltai - 3-4 šaukštai;

česnakas - 1-2 skiltelės;

malti pipirai;

druska;

augalinis aliejus.

Gaminimas

Sutrinkite virtas bulves. Į jas įdėkite kiaušinius, druską ir pipirų. Sumaišykite iki vientisos masės.

Į bulvių tešlą suberkite miltus ir išmaišykite.

Ekologiškos pieniškos dešrelės būtų nuostabu. Priklausomai, gal reiktų jas dar išvirti. Priklausomai kokias naudojate. Tačiau, daugeliui šiuolaikinių dešrelių virti nereikia, nes jos iš esmės yra jau pusgaminiai.

Mes imame dešreles ir kiekvieną "apvyniojame" bulvių tešla. Ji bus minkšta, tai padaryti bus paprasta.

Tuomet apvoliojame gautas dešreles tešloje, miltuose ir pakepiname česnako aliejuje.

Kaip pasigaminti česnako aliejų? Labai lengva! Augaliniame aliejuje keletą minučių pakepkite smulkiai supjaustytą česnaką, tada jį pašalinkite. Aliejus bus nepaprastai kvapnus.

Dešrelių pluta turėtų pasirodyti auksinės spalvos.

Jos gali būti valgomos visos arba supjaustytos porcijomis.

Žinoma, čia tik idėja, galite į bulves įdėti įvairius prieskonius, žoleles, kurios jums suteiks mėgstamą skonį.

Skanaus!

Štai dar keletas gaminimo patarimų ir būdų:

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar