Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2015 » Gegužės » 25

Populiariausios sąmokslo teorijos

Nuolatinės kalbos apie per didelį Žemės gyventojų skaičių ir gyvybiškai svarbių išteklių trūkumą pagimdo daugybę siaubo istorijų apie slaptus projektus, padedančius mažinti žmonių skaičių. Pristatome populiariausias sąmokslo teorijas. Tačiau turėkite omeny, kad tai tik niekieno ir niekuo nepatvirtintos versijos.

Džordžijos monumentas

Tai paslaptingas paminklas, pastatytas Džordžijos valstijos Elberto apygardoje. Didžiulėse akmens plokštėse išraižyta dešimt priesakų aštuoniomis kalbomis, kurių laikantis atseit bus įmanoma visuotinė gerovė. Bet pagal vieną iš versijų tai ne kas kita kaip instrukcija, kaip kontroliuoti Žemės gyventojų skaičių. Pirmasis priesakas nurodo: žmonių skaičius planetoje neturi viršyti 500 milijonų, kad galėtume gyventi „nuolatinėje harmonijoje su gamta“.

„Bado paktas“

Ši sąmokslo teorija atsirado XVIII a., kai daugelyje Prancūzijos regionų buvo didžiulis nederlius. Pabrangus duonai ir kitiems produktams tarp vargšų ir „vidutiniokų“ pasklido gandai, jog turčiai specialiai didina grūdų kainas, kad skurdžiausieji mirtų iš bado ir gyventojų negausėtų… Prasidėjo vadinamasis miltų karas – maištai ir sukilimai nukentėjusiose teritorijose. Būtent tai ir buvo akstinas kilti Prancūzijos revoliucijai.

„Codex alimentarius“

Tai maisto saugumo standartų sąvadas, kurį 1963 m. parengė Jungtinių Tautų Maisto ir žemės ūkio organizacija ir Pasaulio sveikatos organizacija. O konspirologai jį laiko vienu iš žmonijos sunaikinimo planų platinant žalingus genetiškai modifikuotus produktus, taip pat atsisakant naudingų produktų, kuriuose gausu vitaminų ir mineralų, – mat tai prisidės prie gyventojų skaičiaus mažėjimo.

Kampanija prieš visuotinį atšilimą

Visuotinis klimato atšilimas yra laikomas prastos ekologinės būklės pasekme. Bet pagal vieną iš sąmokslo teorijų sumažinus iškastinių energijos šaltinių gavybą ir medžiagų, neva žalingų aplinkai, gamybą sumažės ir energijos bei maisto produktų gamyba, o tai sugriaus pasaulio ekonomiką ir sukels badą. Taip sumažės gyventojų, o kampanijos iniciatoriams bus lengviau kurti naują pasaulio tvarką.

Žmonės kaip ištekliai

Kai neužtenka gyvybiškai svarbių išteklių, visai gali būti, kad „ištekliais“ tapsime mes patys.

1973 m. sukurtame filme „Soylent Green“ pasakojama apie ateities visuomenę, kurioje visiems prieinamas maisto produktas gaminamas iš nužudytų žmonių kūnų. Pagal vieną iš sąmokslo teorijų tai gali tapti tikrove: vieni žmonės ims maitintis kitais. Taip pat yra neabejojančių, kad egzistuoja slaptos pasaulinės korporacijos, žudančios žmones ir pardavinėjančios donorų organus.

Pandemijos

Mes manome, kad pavojingos infekcinės ligos paplinta spontaniškai. Tačiau egzistuoja sąmokslo teorija, kad jos „užauginamos“ laboratorijose. Jau 1918-1920 m. baisus vadinamasis ispaniškasis gripas visame pasaulyje pasiglemžė dešimtis milijonų žmonių. Įvairiais metais sklandė gandai, kad AIDS, Ebolos karštinės sukėlėjai ir net paukščių ir kiaulių gripo virusai yra sukurti dirbtinai. Bet kam jais užkrėsti žmones? Norint išvengti išteklių trūkumo ir mus kontroliuoti!

Ateivių įsiveržimas

Tai, ko gera, labiausiai paplitusi sąmokslo teorija. Jos šalininkų manymu, Žemėje jau seniai šeimininkauja ateiviai iš kitų planetų, kurie sudarė sąmokslą su pasaulio vyriausybėmis ir slaptosiomis draugijomis. Jie kuria planus sunaikinti didžiąją dalį Žemės gyventojų, kad atėjus laikui be sunkumų užgrobtų mūsų planetą. O tiems, kurie jiems padeda, jie garantuoja saugumą ir visokias privilegijas.

Eugenika

Yra vykdomas plataus masto tarptautinis projektas, kurio tikslas – iššifruoti žmogaus genomą. O pagal sąmokslo teoriją tai tik kito projekto priedanga: atseit kuriamas biologinis ginklas, kuris išnaikins „žemesniąsias“ rases ir individus, turinčius „blogus“ genus. Jie bus padaryti nevaisingi arba tiesiog sunaikinti, panaudojant genetinius virusus.

Milda KUNSKAITĖ

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis

Onkologinės ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis, receptai nuo onkologijos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 20:25 Receptai – Patiekalai Traškūs vaflių ritinėliai be vaflinės
Jei jums kilo noras prisiminti vaikystės skonį, pasigamini skanius, traškius susuktus vaflius, bet neturite po ranka vaflinės, šią problemą labai lengva išspręsti. O, ir vaflių kepimas keptuvėje užims mažai laiko....

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 14:34 Receptai – Patiekalai Receptas tiems, kurie nori skanių kotletų, bet tingi stovėti prie viryklės!

Aš gaminu būtent taip! Šis receptas skirtas tiems, kurie nenori stovėti prie viryklės ir tuo pačiu metu nori gauti skanius, sultingus kotletus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau