Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Spalio » 13

Spauskite šias vietas ir nugaros skausmas dings akimirksniu

Nuolatinė stimuliacija šių trijų taškų, padės jums sumažinti nugaros skausmus ir sąnarių skausmą!

Deja, milijonai žmonių patiria nugaros skausmą, kuris dažnai yra labai skausmingas ir beveik nepakeliamas, ir niekas nežino, veiksmingo būdo, kaip jį palengvinti.

Nors tradicinė medicina gali aprūpinti įvairius gydymo metodus, sprendžiant šias problemas, bet dėl skausmo nugaroje gydymą sunku rasti.

Kita vertus, tradicinė medicina, ypač senovės kinų medicina, efektyviai gydo įsisenėjusias problemas, naudojant akupunktūrą.

Spauskite šias vietas ir nugaros skausmas dings akimirksniu

Masažas naudojant specifinius taškus palengvins simptomus, sąnarių, klubų, kojų ir šlaunų skausmus. Nuolatinė stimuliacija tam tikrų taškų visiškai palengvina skausmą. Čia yra trys taškai masažui, kuriuos guza (1. Klubakaulis 2. Gūžduobė 3. Šlaunikaulio galvutė 4. Šlaunikaulio kaklelis 5. Šlaunikaulis) reikia jums žinoti, norint išspręsti nugaros ir sąnarių skausmo problemas:

- Pirmas taškas yra GB29. Stimuliuojant šį tašką, kuris yra dubens ir klubo (šlaunikaulio) sankryžoje, tai palengvins sąnarių ir klubo skausmą.

- Spaudimas taško GB 30, kuris yra šiek tiek žemiau sėdmenų (nugaros dubens kaulo pabaigoje). Atliekant šių taškų spaudimo procedūrą, jums palengvės sąnarių, nugaros, klubų ir pečių skausmas.

- Paskutinis punktas yra B 54 ir jis yra už kelių. Jo stimuliacija atpalaiduoja raumenis ir palengvins klubų ir apatinės nugaros dalies skausmą.

Masažas

Reguliariai stimuliuojant šiuos tris taškus, jums padės sumažinti sąnarių ir nugaros skausmus amžinai!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
2
Bandysime
avatar
1
oooo
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.06.2019 laikas 12:17 Receptai – Patiekalai Gardūs keksiukai su šokoladu ir aguonomis

Gardžių keksiukų receptas su šokoladu ir aguonomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

19.08.2019 laikas 20:35 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai

Gaminame. Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai Batono riekutes užpilame pienu ir paliekame išmirkti. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame smulkesne tarka. Taip pat sutarkuojame svogūną. Česnako skilteles išspaudžiame. Į ...

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 22:23 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Lengvas ir skanus kefyrinis tortukas
Kefyrinis tortukas receptas. Paruošimas: Suplakame visus komponentus. Tešla gaunasi kaip tiršta grietinė. Dalijame tešlą į 2 lygias dalis, į vieną beriame 1 arbatinį šaukštelį kakavos. Iškepame 2 papločius, atvėsiname ir perpj...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau