- 01.11.2021
- 0.0 Reitingas
- 1383 Peržiūros
- Aptarti
Sluoksniuota tešla su kietu sūriu ir varške yra puikus užkandis, puikiai derantis prie žuvies ir mėsos patiekalų.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– sviestas arba margarinas, 200 g;
– cukrus, 1 šaukštelis;
– žiupsnelis druskos;
– kiaušinis, 1 vnt;
– vanduo, 1 stiklinė;
– miltai, 700 – 800 g.
Įdarui imkite :
– įvairių rūšių sūrio, 300 g;
– varškė, 200 g;
– žolelių, druskos ir pipirų pagal skonį;
– sviestas, 50 g;
– kiaušinis, 1 vnt.
Gaminimo procesas
Ištirpinkite sviestą, sumaišykite su vandeniu, kiaušiniu, druska ir cukrumi.
Miltus persijokite ir dalimis įmaišykite į skystą pagrindą, gerai išminkydami. Jums gali prireikti daugiau ar mažiau miltų, tik nekiškite tešlos.
Varškę sumaišykite su tarkuotu sūriu, kiaušiniu, druska pagal skonį.
Tešlą padalijame į 2 dalis ir kiekvieną susukame į sluoksnį, šiek tiek didesnį nei jūsų formos dydis.
Mes paskirstome vieną sluoksnį ant kepimo skardos, padengtos pergamentu, išdėstykite įdarą. Uždenkite antrą tešlos dalį ir suspauskite kraštus.
Aštriu peiliu ant tešlos padarome lengvus pjūvius tinklelio pavidalu, sutepame plaktu kiaušiniu ir pienu.
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių ir kepkite apie 25 minutes.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau