- 20.12.2021
- 0.0 Reitingas
- 2404 Peržiūros
- Aptarti
Vištienos plovą mėgsta daugelis. Bet ar kada galvojote, kad jį galima pasigaminti ir čenakinėse? Toks patiekimo būdas labai patinka mano šeimai, kai kiekvienas valgytojas gauna po savo čenakinę. Tikrai rekomenduoju pamėginti tokį pagaminimo būdą, galvoju, kad ir ateityje norėsite taip gaminti.
Ingredientai
- vištienos ketvirčiai: 1
- morkos: 1
- svogūnai: 1
- ryžiai: ~6 šaukštų
- druska
- aliejus
- mėgstami prieskoniai.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia vištienos ketvirtį supjaustome gabaliukais, paprieskoniuojame mėgstamais prieskoniais ir apkepame aliejuje.
2. Morką sutarkuojame stambia tarka ir dedame ten pat, kur kepa mūsų vištiena.
3. Po to suberiame smulkintą svogūną ir patroškiname, kol mėsa tampa minkšta.
4. Vištieną su daržovėmis dedame į tris čenakines, beriame po 2 šaukštus ryžių ir užpilame vandens tiek, kad jis ryžius dengtų maždaug 1,5-2 centimetrus.
5. Padruskiname, uždengiame čenakines dangteliais ir kepame maždaug 30-40 minučių iki 180-200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Patiekiame ir skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau plovo receptų rasite: Plovo receptai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau