Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai » 2024 » Spalio » 16

Švelnios vištienos kepenėlės pomidorų padaže: greitas receptas

Švelnios vištienos kepenėlės pomidorų padaže: greitas receptas

Vištienos kepenėlės pomidorų padaže – tai ne tik skanus, bet ir lengvai paruošiamas patiekalas, puikiai tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei. Šis receptas sujungia švelnų vištienos kepenėlių skonį su aromatingais pomidorų ingredientais, leidžiančiais mėgautis sočiais ir maistingais patiekalais. Sužinokite, kaip greitai ir paprastai paruošti šį gardumyną namuose!

Švelnios vištienos kepenėlės pomidorų padaže

Vištienos kepenėlės pomidorų padaže – puikus priedas prie bet kurio garnyro pietums ar vakarienei. Jos gaminimas labai paprastas, o rezultatas – skanus ir sotus patiekalas.

Ingredientai:

  • Vištienos kepenėlės – 650 g;
  • Kukurūzų krakmolas – 1 šaukštas;
  • Augalinis aliejus – 3 šaukštai;
  • Sojų padažas – 3 šaukštai;
  • Česnakas – 2 skiltelės;
  • Malta paprika – 1 arbatinis šaukštelis;
  • Druska – pagal skonį;
  • Vidutinio dydžio svogūnas – 1 vnt.;
  • Pomidorų pasta arba padažas – 70 g;
  • Medus – 1 arbatinis šaukštelis;
  • Krapai – pagal pageidavimą.

Gaminimo būdas:

  1. Išplaukite kepenėles, nuimkite plėveles, riebalus ir viską nereikalingą, supjaustykite juostelėmis. Liekite švelniai plakti. Užduotis – išardyti struktūrą, bet nevirti kepenėlių į košę.

  2. Dubenyje sumaišykite sojų padažą, krakmolą, aliejų, smulkintą česnaką, šiek tiek druskos ir papriką. Gerai išmaišykite, įdėkite kepenėles ir vėl gerai viską sumaišykite. Uždengite dangčiu arba apvyniokite plėvele ir palikite 30 minučių.

  3. Įkaitinkite keptuvę ir, neįdėdami aliejaus, kepkite kepenėles vidutinėje ugnies temperatūroje 4-5 minutes, dažnai maišydami.

  4. Į kepenėles įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir kepkite kartu 2-3 minutes.

  5. Kol kepa kepenėlės, paruoškite pomidorų padažą, sumaišydami pomidorų pastą, smulkintus krapus ir medų.

  6. Padažą supilkite į keptuvę prie kepenėlių. Sumažinkite ugnį ir kepkite dar 5 minutes. Tada uždenkite dangčiu, išjunkite ugnį ir palikite 15 minučių, kad kepenėlių skoniai susijungtų.

Naujienos ir patarimai:

  • Patarimas: Galite pridėti šiek tiek aitriųjų pipirų, jei norite suteikti patiekalui aštresnį skonį.
  • Nauja tendencija: Dabar vis daugiau žmonių renkasi valgyti organines kepenėles dėl jų maistingumo. Jos yra puikus geležies ir vitaminų A, B12 šaltinis.
  • Patiekimo idėja: Patiekite su virtomis bulvėmis arba ryžiais, garniruokite šviežiais krapais.

Patiekalo vizualizacija:

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Už pateiktą lankytojo į autoriaus nuomonę, paranormal.lt neatsako. Rašo: https://paranormal.lt/

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

avatar
0
1 Paranormal • 12:25, 16.10.2024
Nors vištienos kepenėlės gali atrodyti paprastai, mūsų receptas parodys, kaip jas paversti tikru kulinariniu šedevru! Pasidalinkite savo mintimis apie patiekalą ir kokius garnyrus naudojate – kartu galime atrasti naujų skonių!
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
20.12.2024 laikas 17:05 Receptai Kalėdų antis grilyje: skonis ir tradicija susijungia
Kalėdų šventės yra puiki proga mėgautis ypatingais patiekalais, ir antis grilyje yra vienas iš geriausių pasirinkimų. Šis receptas sujungia sultingą mėsą, aromatingą įdarą ir išskirtinius vaisių prieskonius, kurie suteikia unikalų...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 16:57 Receptai Marinuota skumbrė: skanus ir maistingas užkandis
Marinuota skumbrė yra ne tik skanūs, bet ir maistingi užkandžiai, kurie puikiai tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Ši žuvis yra kupina omega-3 riebalų rūgščių, baltymų ir vitaminų, todėl jos įtraukimas į mitybą gali te...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 16:49 Receptai Silkė su džiovintais grybais: tradicinis lietuviškas skonis
Silkė su džiovintais grybais ir svogūnų pagardu – tai ne tik skanus, bet ir simbolinis lietuviškos virtuvės patiekalas, apjungiantis tradicijas ir modernumą. Šis receptas ypač populiarus, kai norima paruošti lengvą, tačiau sočę už...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 21:26 Storosios žarnos valymas nuo toksinų: 1 paprastas receptas
Virškinimo sistemos problemos, tokios kaip dirgliosios žarnos sindromas ar lėtinis vidurių užkietėjimas, yra vis labiau paplitusios. Daug žmonių ieško natūralių būdų, kaip pagerinti savo savijautą ir išvalyti gaubtinę žarną. Šiame straipsnyje pristat...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 19:19 Stebuklingas svorio metimas tinginiams: imbiero mišinys
Naujausi Kinijos mokslininkų tyrimai atskleidžia revoliucingus atradimus apie litocholinę rūgštį, natūraliai gaminamą organizme. Šis junginys, kuris pasireiškia, kai organizmas patiria badavimo būseną, gali tapti raktu į senėjimo procesų sulėtėjimą i...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 11:40 Kaip Neužversti Artimųjų Savo Negatyvumu?

Kiekvienas iš mūsų susiduria su iššūkiais ir sunkumais gyvenime, tačiau kaip mes juos sprendžiame, gali reikšmingai paveikti mūsų santykius su artimaisiais. Pagalbos ieškojimas yra natūralus, tačiau svarbu žinoti, kada ir kaip tai daryti, kad neap...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 11:06 Atleidimas: Kelias į Emocinę Laisvę ir Ramybę
Atleidimas – tai galinga savybė, leidžianti mums išsilaisvinti nuo praeities skausmų ir nuoskaudų. Nors dažnai manome, kad atleidimas yra susijęs su kitais, iš tiesų jis labiausiai veikia mus pačius. Šiame straipsnyje nagrinėsime atleidimo procesą, j...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 18:37 Gyvenimas dviese: kinė 5 metus apsimetinėjo savo mirusia seserimi
Šeimos ryšiai kartais gali būti tokie sudėtingi, kad net tragiškos aplinkybės skatina mus ieškoti neįprastų sprendimų. Kinijos internetas šiuo metu mirga nuo Annie Niu pasakojimo apie tai, kaip ji penkerius metus slėpė savo sesers dvynės mirtį nuo se...

Skaityti daugiau