Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai » 2022 » Birželio » 29

Troškinti švieži kopūstai su dešrelėmis

Troškinti švieži kopūstai su dešrelėmis

Jau esu pasakojusi kaip labai skaniai troškinu raugintus kopūstus su baravykais, tačiau šį kartą noriu papasakoti kitokį variantą, kai yra naudojami švieži kopūstai. Abu variantai mano šeimai labai patinka ir abu yra gaminami vienodai dažnai. Kartais renkamės vieną, o kartais kitą, kad nei vienas nenusibostų. Tad šiandien rekomenduoju pasirinkti šį paruošimo būdą. Esu tikra, kad Jums labai patiks!

Ingredientai

  • dešrelės: ~400 gramų (naudoju kiaulienos, tinka ir kitos mėgstamos, itin tinka rūkytos)
  • aliejus: 1 valgomojo šaukšto
  • druska: 1 arbatinio šaukštelio
  • mėsos sultinys: 250 mililitrų
  • svogūnai: 2
  • bulvės: 400 gramų
  • švieži kopūstai: 1 kilogramo
  • sviestas: 2 valgomųjų šaukštų
  • juodieji pipirai.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia supjaustome dešrelės nedideliais kubeliais.

2. Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir pakepiname dešreles, vis pamaišydami (jeigu naudojamos rūkytos dešrelės, šį etapą praleidžiame).

3. Jeigu pagal skonį reikia užberiame ant dešrelių šiek tiek druskos.

4. Užpilame sultiniu ir šiek tiek patroškiname. Svogūnus ir bulves nulupame, bulves supjaustome į 4 dalis, o svogūnus - žiedeliais. Į puodą su dešrelėmis suverčiame svogūnus ir bulves. Pagardiname druska ir pipirais.

5. Kopūstus nuvalome, nuplauname, supjaustome juostelėmis ir nuplikome verdančiu vandeniu. Po maždaug 40 minučių virimo ant bulvių (žiūrime, kad jos jau būtų minkštos) ir svogūnų suberiame pjaustytus kopūstus ir dar paverdame apie 10 minučių. Jeigu naudojamos pieniškos dešrelės, jas galite dėti beveik pačioje pabaigoje su kopūstais.

6. Įberiame dar šiek tiek druskos ir pipirų, pagal savo skonį, jeigu reikia.

7. Prieš patiekdami įdedame sviesto, permaišome, patiekiame ir skanaujame!

8. Rekomendacija: Daugiau troškintų šviežių kopūstų receptų rasite: Troškintų šviežių kopūstų receptai.

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
20.12.2024 laikas 17:05 Receptai Kalėdų antis grilyje: skonis ir tradicija susijungia
Kalėdų šventės yra puiki proga mėgautis ypatingais patiekalais, ir antis grilyje yra vienas iš geriausių pasirinkimų. Šis receptas sujungia sultingą mėsą, aromatingą įdarą ir išskirtinius vaisių prieskonius, kurie suteikia unikalų...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 16:57 Receptai Marinuota skumbrė: skanus ir maistingas užkandis
Marinuota skumbrė yra ne tik skanūs, bet ir maistingi užkandžiai, kurie puikiai tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Ši žuvis yra kupina omega-3 riebalų rūgščių, baltymų ir vitaminų, todėl jos įtraukimas į mitybą gali te...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 16:49 Receptai Silkė su džiovintais grybais: tradicinis lietuviškas skonis
Silkė su džiovintais grybais ir svogūnų pagardu – tai ne tik skanus, bet ir simbolinis lietuviškos virtuvės patiekalas, apjungiantis tradicijas ir modernumą. Šis receptas ypač populiarus, kai norima paruošti lengvą, tačiau sočę už...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 21:26 Storosios žarnos valymas nuo toksinų: 1 paprastas receptas
Virškinimo sistemos problemos, tokios kaip dirgliosios žarnos sindromas ar lėtinis vidurių užkietėjimas, yra vis labiau paplitusios. Daug žmonių ieško natūralių būdų, kaip pagerinti savo savijautą ir išvalyti gaubtinę žarną. Šiame straipsnyje pristat...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 19:19 Stebuklingas svorio metimas tinginiams: imbiero mišinys
Naujausi Kinijos mokslininkų tyrimai atskleidžia revoliucingus atradimus apie litocholinę rūgštį, natūraliai gaminamą organizme. Šis junginys, kuris pasireiškia, kai organizmas patiria badavimo būseną, gali tapti raktu į senėjimo procesų sulėtėjimą i...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 11:40 Kaip Neužversti Artimųjų Savo Negatyvumu?

Kiekvienas iš mūsų susiduria su iššūkiais ir sunkumais gyvenime, tačiau kaip mes juos sprendžiame, gali reikšmingai paveikti mūsų santykius su artimaisiais. Pagalbos ieškojimas yra natūralus, tačiau svarbu žinoti, kada ir kaip tai daryti, kad neap...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 11:06 Atleidimas: Kelias į Emocinę Laisvę ir Ramybę
Atleidimas – tai galinga savybė, leidžianti mums išsilaisvinti nuo praeities skausmų ir nuoskaudų. Nors dažnai manome, kad atleidimas yra susijęs su kitais, iš tiesų jis labiausiai veikia mus pačius. Šiame straipsnyje nagrinėsime atleidimo procesą, j...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 18:37 Gyvenimas dviese: kinė 5 metus apsimetinėjo savo mirusia seserimi
Šeimos ryšiai kartais gali būti tokie sudėtingi, kad net tragiškos aplinkybės skatina mus ieškoti neįprastų sprendimų. Kinijos internetas šiuo metu mirga nuo Annie Niu pasakojimo apie tai, kaip ji penkerius metus slėpė savo sesers dvynės mirtį nuo se...

Skaityti daugiau