- 13.07.2022
- 0.0 Reitingas
- 1734 Peržiūros
- Aptarti
Tokia kepta šoninė su svogūnais - galėtų arba net turėtų būti vyro (ir ne tik) svajonių pusryčiai arba vakarienė. Ypatingai žiemą, kai už lango šalta. Tarsi tikra energinė bomba, kuri sušildys kiekvieną dieną.
Lašiniai - tai poodiniai gyvulių riebalai, kuriuos mes įprastai naudojame maistui. Tikriausiai galvojate, kad lašinius valgyti nėra sveika, kad tai per daug riebu ir kenkia mūsų širdžiai ir panašiai. Jeigu Jūs taip galvojate, tai tiesiog labai mėgstate tikėti mitais.
Lašinius tikrai nėra pavojinga valgyti, o kartais net labai naudinga. Žinoma, aš kalu apie saikingą jų valgymą, ne kilogramais kiekvieną dieną.
Taigi, jeigu nebijote lašinių kaip aš, tai rekomenduoju keptą šoninę su svogūnais, pamatysite kaip nerealiai skaniai čia viskas pavyks.
Ingredientai
- riebi šoninė: 200 gramų (kur lašinių daugiau nei mėsos)
- svogūnai: 3
- druska.
Recepto paruošimas
1. Mano šoninė prieš gamybą atrodė šitaip.
2. Žinoma, galite pridėti ir kiaulės taukų, jeigu tokių turite savo virtuvėje. Šoninę supjaustykite ir dėkite į keptuvę, kepkite maždaug 10 minučių, kol gerai apskrus ir pritirps daug riebalų.
3. Per tą laiką, kol kepa lašiniai, supjaustykite svogūnus žiedais.
4. Svogūnus sudėkite į tą pačia keptuvę su lašiniais.
5. Užbarstykite druskos ir kepkite ant vidutinės kaitros, kol svogūnai karamelizuosis.
6. Dažnokai pamaišykite, kad nesudegtų. Kepimas turėtų trukti maždaug 15-20 minučių
7. Patiekite su juoda duona ir skanaukite!
8. Rekomendacija: Daugiau šoninės receptų rasite: Šoninės receptai.
Recepto Autorius Ką suvalgyti?
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau