- 10.08.2022
- 0.0 Reitingas
- 991 Peržiūr
- Aptarti
Paruošimui mums prireiks šių produktų:
Tešla:
Įdaras:
– bulvės 2 vnt
– svogūnai 2 vnt
– grybai 300 g
– druska ir prieskoniai pagal skonį
– kiauliena 300 g
– krapai
Mėgstu užplikyti tešlą verdančiu vandeniu, mano manymu, tai geriausias variantas.
Į dubenį beriame miltus, dedame druską, aliejų ir įmušame kiaušinį, pastoviai maišydami pilame verdantį vandenį. Užmaišome gana kietą tešlą.
Tešlai leidžiame šiek tiek ataušti ir dedame į plastikinį maišelį pagulėti 15-20 minučių, o mes tuo metu užsiimsime įdaru.
Grybus nuplauname ir supjaustome plokštelėmis, o paskui apkepame aliejuje 5-7 min.
Bulves nulupame ir sumalame mėsmale, nuspaudžiame sultis ir į tą patį dubenį sumalame svogūną, kad bulvės nepatamsėtų.
Į dubenį sumalame mėsą ir apkeptus grybus, sumaišome visus ingredientus, beriame druskos ir pipirų pagal skonį ir gerai permaišome.
Tešlą dalijame lygiomis dalimis ir iškočiojame apskritimus.
Į kiekvieno apskritimo vidurį dedame įdaro ir užlipdome kraštus.
Virtinuko dydį darykite savo nuožiūra, aš mėgstu vidutinius, nedidelius.
Verdame virtinukus pasūdytame vandenyje, užvirus vandeniui verdame 7 minutes ir išimame samčiu.
Štai ir viskas, beprotiškai skanūs virtinukai gatavi!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau