- 15.08.2022
- 0.0 Reitingas
- 803 Peržiūros
- Aptarti
Kepu bananus ir gaminu švelnų, minkštą ir sultingą desertą, dėl kurio eina iš proto visa mano šeima (skanu skanu)
Ingredientai:
- bananai – 2 vnt
- cukrus – 20 g
- sviestas – 20 g
- kiaušinis – 1 vnt
- cukrus – 40 g
- vanilinas – 1 arbatinis šaukštelis
- pienas (šiltas) – 100 ml
- aliejus – 50 ml
- miltai – 170 g
- kepimo milteliai – 8 g
Paruošimo būdas
1. Maišome ingredientus dubenyje:
- kiaušinį
- cukrų
- vaniliną
Permaišome iki putų, paskui dedame:
- aliejų
Permaišome.
- Pieną (šiltą)
Permaišome.
2. Beriame kepimo miltelius, miltus ir kruopščiai permaišome.
3. Į įkaitintą keptuvę beriame cukrų, pastoviai pamaišydami iki skystos būsenos. Paskui dedame sviestą.
4. Kai sviestas ištirpo, dedame nuluptus bananus ir pilame tešlą į keptuvę, o paskui tolygiai ją paskirstome.
Uždengiame dangčiu ir gaminame ant lėtos ugnies 15 min.
5. Apverčiame pyragą ir gaminame dar 5 minutes po dangčiu.
Tešla labai minkšta, todėl paprasčiausia apversti taip: uždengti keptuvę lėkšte, apversti keptuvę, paskui iš lėkštės vėl įdėti į keptuvę.
6. Kai pyragas atauš, pabarstome jį cukraus pudra.
Tokio recepto įdaro variacijų daug, tačiau su bananais, mano manymu, skaniausia!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau