
- 08.12.2022
- 0.0 Reitingas
- 300 Peržiūrų
- Aptarti
Šiuos pyragaičius lengva pagaminti, juos tiekiu ir šventėms, ir tiesiog prie arbatos. Švelnus, aromatingas ir labai skanus! Paprastas, visiems prieinamas receptas.
Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Kaip gaminti:
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite druską, cukrų, vanilinį cukrų ir išplakite mikseriu.
Įpilkite augalinio aliejaus ir išmaišykite plaktuvu. Supilkite pieną ir išmaišykite plaktuvu.
Persijokite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir išmaišykite vieliniu plakikliu.
Kepimo popieriumi išklokite 32x38 cm dydžio kepimo skardą, supilkite tešlą ir išlyginkite ją. Kepkite 12-15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kreminį sūrį sudėkite į švarų dubenį, supilkite grietinėlę, suplakite mikseriu ir perkelkite į konditerinį maišelį.
Iš paruoštos torto formos stikline išpjaukite apskritimus. Susmulkinkite likučius rankomis, kol taps trupiniai.
Apskritimus aptepkite pienu (iš vienos pusės). Išspauskite grietinėlę.
Viduryje vėl užtepkite uogienės ir grietinėlės.
Pabarstykite pyragėlius trupiniais.
Sudedamosios dalys:
- Kiaušiniai - 2 vnt.
- Druska - žiupsnelis
- Cukrus - 70 gramų
- Vanilinio cukraus - 8 gramai
- Augalinis aliejus - 100 mililitrų
- Pienas - 200 mililitrų
- Miltai - 200 gramų
- Kepimo milteliai - 16 gramų
- Grietinėlė - 200 mililitrų
- Kreminis sūris - 1 valgomasis šaukštas
- Džemas
- Cukraus pudra.
Ar jums patinka šis receptas? Užpildykite komentarus. Patinka ir prenumeruoti mano kanalą - ačiū iš anksto!
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau