- 19.12.2022
- 5.0 Reitingas
- 826 Peržiūrų
- Aptarti
Švelnus, lengvas ir tarsi burnoje tirpstantis desertas! Jį lengva pagaminti, nereikia jaudintis ir gaminti. Būtinai pagaminsiu tokį skanėstą Naujiesiems 2023 metams! Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Privalote jį išbandyti - jums patiks!
Kaip pagaminti:
Susmulkinkite graikinius riešutus virtuviniu kombainu.
Į dubenį supilkite virtą sutirštintą pieną, grietinėlės sūrį ir išplakite mikseriu iki vientisos masės.
Įdėkite minkštą sviestą ir vėl plakite mikseriu.
Sutrinkite sausainius rankomis, kol taps trupiniai. Supilkite smulkintus graikinius riešutus ir išmaišykite mentele.
Supilkite virinto sutirštinto pieno masę ir šaukštu gerai išmaišykite.
Padarykite nedidelius rutuliukus ir sudėkite juos į lėkštę.
Ant viršaus smulkia tarka sutarkuokite pienišką šokoladą ir įdėkite į šaldytuvą dviem valandoms.
Mėgaukitės arbatos gėrimu!
Sudedamosios dalys:
- Sausainiai - 350 gramų
- Graikiniai riešutai - 70 gramų
- Sviestas (minkštas) - 100 gramų
- Virtas sutirštintas pienas - 250 gramų
- Kreminis sūris - 1 valgomasis šaukštas
- Pieniškas šokoladas - papuošimui.
Ar jums patinka šis receptas? Užpildykite komentarus. Spauskite patinka ir prenumeruoti mano @paranormalvirtuve kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau