- 02.01.2023
- 0.0 Reitingas
- 1484 Peržiūros
- 1 komentaras
Aš tiesiog sumaišau visus ingredientus kartu ir ištepu uogiene! Gaunasi trapūs, lengvi ir beprotiškai skanūs "Kurabye" sausainiai. Jis gaminamas iš minimalių ir ekonomiškų ingredientų, kurių visada rasite namuose.
Skanėstas!
Paruošimas:
Kambario temperatūros sviestą plakite mikseriu apie minutę.
Suberkite cukraus pudrą, vanilės ekstraktą arba vaniliną, druską ir maišykite dvi minutes.
Supilkite kiaušinį ir maišykite tris minutes.
Persijokite miltus ir kepimo miltelius. Maišykite iki vientisos masės. Dėkite į maišelį su vamzdeliu. Džemą sudėkite į nedidelį pypkės maišelį.
Tešlą įspauskite į pergamentu išklotą kepimo skardą.
Švelniai paspauskite viduriukus ir užpildykite uogiene. Kepkite dešimt minučių šimto devyniasdešimties laipsnių temperatūroje.
Gaminkite su pasimėgavimu ir jums tikrai pavyks!
Sudedamosios dalys:
- Sviestas (kambario temperatūros) - 120 gr
- Cukraus pudros - 60 gramų
- Kiaušinis - 1 kiaušinis
- Miltai - 200 gramų
- Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilės ekstraktas arba vanilinas (vanilė)
- Druska - žiupsnelis
- Džemas - 2 šaukštai (mano buvo aviečių).
Ar jums patinka šios rūšies sausainiai? Rašykite komentaruose. Spauskite patinka ir prenumeruoti mano kanalą - ačiū iš anksto!
Štai, vaizdo įrašas, pagal kitą receptą, bet panašus:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau