- 25.04.2021
- 1.0 Reitingas
- 873 Peržiūros
- Aptarti
Šią sriubą tikrai nėra sunku paruošti, o skonis labai geras. Vis noriu, kad šeima valgytų kuo daugiau įvairiausių kruopų, o košių jie nelabai mėgsta. Tačiau tokios sriubos dar niekada neatsisakė, tad pradėjau ją gaminti ganėtinai dažnai.
Vietoje šviežių agurkų, jeigu norisi, galima naudoti raugintus arba marinuotus, bet su šviežiais sriubos skonis gaunasi švelnesnis.
Ingredientai
- sultinys: 1,5 litro (vištienos arba daržovių)
- virtos perlinės kruopos: 150 gramų
- agurkai: 3 (vid. dydžio)
- bulvės: 3
- morkos: 2
- svogūnai: 1
- česnakas: 2 skiltelių
- aitrieji pipirai: 2
- druska: žiupsnelio
- baltieji pipirai: žiupsnelio.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia sultinyje išvirkite bulves.
2. Per tą laiką, kol bulvės verda, keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinkite tarkuotas morkas, susmulkintus svogūnus ir česnakus, aitriąją papriką.
3. Tuomet sudėkite į puodą su sultiniu. Dėkite virtas perlines kruopas, tarkuotus agurkus ir virkite dar maždaug 10 minučių.
4. Gardinkite druska ir pipirais. Štai ir viskas, mūsų sriuba pagaminta. Labai skanu patiekti su šaukštu grietinės. Pasilepinkite!
Rekomendacija: Daugiau perlinių kruopų sriubų receptu rasite: Perlinių kruopų sriubos.
Recepto Autorius Samčio užrašai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau