Pastaruoju metu naminio vyno gamyba tapo labai populiari. Svarbu pažymėti, kad naminiam vynui gaminti naudojamos visiškai skirtingos vynuogės. O pats naminio vynuogių vyno gamybos būdas, yra gana paprastas. Įsitikinkite patys
Šį patiekalą iškart įsidėjau į savo "geriausių ir skaniausių" receptų užrašų knygelę! Mėsos lizdus su grybais mėgsta visa mano šeima. Greita, lengva ir neįprasta vakarienė. Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Kadangi visada pasisakau, kad reikia žvelgti giliau, tai ir pažvelgsiu. Tam tikslui pasitelksiu vieną pavyzdį, kuris prives prie to, kad tiek žuvis, tiek maisto kainos pūva nuo galvos.
Bananai yra universalūs. Juos galima valgyti tokius, kokie yra, taip pat kepti, karamelizuoti ir skrudinti. Iš jų taip pat gaminami puikūs pyragai. Trinta bananų tešla yra švelni ir šiek tiek drėgna. Ji taip pat labai aromatinga.
Kiaušinius išplakite su cukrumi. Per sietelį suberkite miltus, kakavos miltelius, krakmolą. Gerai išmaišykite iki vientisos masės. Į tešlą supilkite aliejų, suberkite smulkintus sausainius ir dar kartą gerai išmaišykite.
Jie tokie minkšti, orūs, atrodo, kad tirpsta burnoje! Visa mano šeima dievina šiuos sausainius - jie "skrieja nuo stalo kaip sėklos". Juos pagaminti labai greitai ir lengvai - šis receptas visada praverčia.