- 06.04.2023
- 0.0 Reitingas
- 589 Peržiūrų
- Aptarti
Bananus galima valgyti ne tik žalius, bet iš jų galima gaminti puikius pyragus.
Bananai yra universalūs. Juos galima valgyti tokius, kokie yra, taip pat kepti, karamelizuoti ir skrudinti. Iš jų taip pat gaminami puikūs pyragai. Trinta bananų tešla yra švelni ir šiek tiek drėgna. Ji taip pat labai aromatinga.
Bananų pyragas
Ingredientai:
- Sviestas - 150 g;
- Rudasis cukrus - 200 g (galima naudoti ir baltąjį cukrų, bet tada jo reikės mažiau);
- Du kiaušiniai;
- Miltai - 240 gr;
- 1 pakelis kepimo miltelių;
- Bananų tyrė - 285 g (apie tris vidutinio dydžio bananus);
- Romas - 25 g;
- Vanilės ekstraktas - 1 šaukštelis.
Sluoksniuotai masei:
- Miltai - 40 g;
- Migdolų miltai - 40 gr;
- Cukraus - 40 gr;
- Sviestas - 40 g.
Paruošimas:
- Sviestą išsukite su cukrumi, kol masė taps puri.
- Pirmiausia įmuškite vieną kiaušinį ir gerai išmaišykite, tada antrą kiaušinį ir vėl įmuškite. Įmaišykite vanilės ekstraktą ir romą. Sudėkite trintą bananą (bananus tiesiog sutrinkite šakute) ir išmaišykite.
- Įmaišykite miltus ir kepimo miltelius. Sudėkite į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą skardą.
- Visus ingredientus rankomis sumaišykite į trupinius ir pabarstykite tešlą ant viršaus. Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių ir kepkite pyragą apie valandą. Kai atvės, išimkite iš formos.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau