- 03.04.2023
- 0.0 Reitingas
- 1599 Peržiūrų
- Aptarti
Jie tokie minkšti, orūs, atrodo, kad tirpsta burnoje! Visa mano šeima dievina šiuos sausainius - jie "skrieja nuo stalo kaip sėklos". Juos pagaminti labai greitai ir lengvai - šis receptas visada praverčia.
Gaminimas žingsnis po žingsnio:
Į suplaktus vištų kiaušinius supilkite granuliuotą cukrų, suberkite vanilę ir maišykite plaktuvu iki vientisos masės.
Ištirpinkite sviestą (bet kokiu būdu) ir maišydami supilkite į kiaušinių masę. Keliais judesiais suberkite miltus ir kepimo miltelius ir maišydami užminkykite tešlą. Leiskite tešlai pakilti maždaug 5-10 minučių.
Iškočiokite tešlos rutuliukus ir sudėkite juos ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Įkaitinkite orkaitę iki šimto aštuoniasdešimties laipsnių ir kepkite sausainius apie penkiolika minučių.
Linkime puikios nuotaikos ir puikios dienos!
Produktai:
- 2 vištų kiaušiniai
- Cukraus - 110 gramų
- Vanilės - 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas - 120 gramų
- Kvietiniai miltai - 320 gramų
- Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis.
Ar mėgstate naminius sausainius? Pasidalinkite komentaruose. Spauskite patinka ir užsiprenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau