- 08.04.2023
- 0.0 Reitingas
- 861 Peržiūr
- Aptarti
Laba diena visiems, mieli mano kanalo skaitytojai!
Šį patiekalą iškart įsidėjau į savo "geriausių ir skaniausių" receptų užrašų knygelę! Mėsos lizdus su grybais mėgsta visa mano šeima. Greita, lengva ir neįprasta vakarienė. Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Skanėstai! Išbandykite!
Kaip pasigaminti:
Supjaustykite smulkiai vieną svogūną ir nusiųskite jį į maltinukus.
Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite.
Kitą svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite augaliniame aliejuje iki auksinės spalvos.
Pievagrybius supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite prie svogūnų.
Kepkite, kol suminkštės. Pasūdykite ir išmaišykite.
Iš maltos mėsos iškočiokite rutuliukus ir dėkite juos ant augaliniu aliejumi pateptos kepimo skardos.
Rutuliukuose padarykite duobutes ir sudėkite tarkuotą sūrį.
Tada vėl dėkite grybų įdaro, sūrio ir kepkite trisdešimt penkias minutes šimto aštuoniasdešimties laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
Sudedamosios dalys:
- Malta jautiena - 800 g
- Vištienos kiaušiniai - 2 vnt.
- Svogūnai - 2 vnt.
- Grybai - 300 gramų
- Sūris - 100 gramų
- Druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį.
Ar norėtumėte pasigaminti tokius lizdus? Parašykite komentaruose. Dalinkitės ir prenumeruokite mano kanalą - iš anksto dėkoju!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau