2019-07-12, 18:36
Skanus ir purus omletas “su paslaptim”
Bandžiau gaminti pagal įvairiausius receptus – kartais rezultatas džiugindavo, kartais nelabai. Ir štai pagaliau aš sugalvojau savo puikaus, puraus omleto receptą!
Išeina tiesiog burnoj tirpstantis, nessmenga aušdamas, nebėga, skanus ir karštas ir atvėsęs. Štai mano receptas... !
Skaityk toliau
2019-07-11, 13:07
Sūrio rutuliukai su česnaku
Gaminame namuose. Sūrio rutuliukai su česnaku. Iš gautos masės formuojame nedidelius rutuliukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Aliejaus turi būti tiek, kad sūrio rutuliukai jame plaukiotų.
Skanaus!
Skaityk toliau
2019-07-11, 09:15
Mielinės spurgos su džemu
Gaminame namuose. Mielinės spurgos su džemu. Konditerinio švirkšto ar maišelio pagalba pro skylutę prileidžiame džemo. Dar šiltas spurgas apibarstome cukraus pudra. Skanaus!
Skaityk toliau
2019-07-10, 21:39
Nepaprastai skanūs abrikosai sirupe
Gaminame namuose skanius abrikosus sirupe. Abrikosai kruopščiai nuplaunami ir pašalinami kauliukai. Išspaudžiame pusės citrinos sultis. Laikykite vėsioje vietoje. Štai ir viskas! Mūsų abrikosai yra paruošti. Gero apetito!
Skaityk toliau
2019-07-10, 21:12
Cepelinai su varške
Gaminame namuose. Cepelinai su varške. Skanių tradicinių cepelinų su varške receptas. Cepelinai tiekiami su spirgučiais ir grietine arba sviesto-grietinės padažu. Skanaus!
Skaityk toliau
2019-07-09, 18:42
„Gietininiai“ sausainiai
Gaminu juos sūnui labai dažnai! Kepk juos nors kasdien, taip skanu ir paprasta.
Norisi naminių sausainių. Tokių, žinote, lengvų,paprastų, greitai paruošiamų. Ir į galvą ateina grietininių sausainių receptas.
Skaityk toliau
2019-07-08, 16:30
Pynės receptas
Man tai ne tik šventinė duona, bet ir malonumas pasimėgauti skoniu, medaus aromatu ir visu kepimo procesu. Šia duona mes valgome su arbata ar kava, tepame uoginės, džemo ar sviesto ... ir ant viršaus dar tarkuoto sūrio, labai skanu!
Skaityk toliau
2019-07-07, 19:43
Traškūs vištienos sparneliai
Gaminame. Traškūs vištienos sparneliai. Į keptuvę pilame nemažai aliejaus (turi būti apsemta bent puse sparnelio). Kai aliejus įkaista, ugnį primažiname, nes viršus apdegs, o sparneliai dar bus neiškepę. Skanaus!
Skaityk toliau
2019-07-05, 19:49
Auksinis sklindžių receptas
Svarbiausia – išsirinkti šių blynų kepimui pačią geriausią keptuvę. Pageidautina kepti ant sausos keptuvės, nepridedant riebalų: tame glūdi purių amerikietiškų blynų – pankeikų – ruošimo paslaptis. Paruošti blynai ilagai neužsibūna, na labai jau jie skanūs!
Skaityk toliau
|